To je to što me zanima!

Zagrepčanka Gloria (17): Šest sati dnevno gledam Youtube

Finalisti najvećeg video talent showa u zemlji i regiji upoznali su svoj bivši strašni žiri, a sada svoje mentore koji su puni savjeta. No nitko ih nije mogao pripremiti za ocjenu strašnog Roberta Knjaza
Vidi originalni članak

Među finalistima showa VideoStar ostali su dva Karlovčana i jedna djevojka. LayZ, The Sikrt i Gloria Berger buduće su zvijezde. Tri su kandidata dominirala u glasovima i pregledima videa, pa su lagano pomeli konkurenciju, a oduševili su i naš zvjezdani žiri/mentore.

POGLEDAJTE VIDEO:

No trenutak kojeg su se svi finalisti pribojavali bio je susret s najkritičnijim i najstrašnijim članom žirija od svih, sinonimom za hrvatski humor - Robertom Knjazom. Knjaz finaliste nije nimalo štedio, a kako ih je okarakterizirao i koje im je zadatke (i kazne) zadao saznajte u najnovijoj epizodi showa VideoStar!

Finalist koji pobijedi u showu osvaja ugovor s najvećom youtuberskom mrežom u regiji - JoomBoosom, ali i put na veeeliku europsku konferenciju YouTubera u Amsterdam.

Dok su se finalisti družili s mentorima/žirijem, Davor i Petra sudjelovali su u novim izazovima, kao u onom OTP banke, a dijelili su i poklon pakete najvećim fanovima JoomBoosa i VideoStara.

Na kraju epizode od Davora i Petre saznajte kako i kada možete upoznati svoje najdraže Tubere i družiti se s njima i na najluđem VideoStar tulumu!

POGLEDAJTE PROŠLU EPIZODU, MANNEQUIN CHALLENGE:

 

Idi na 24sata

Komentari 94

  • ella123xD 02.12.2016.

    čeg se pametan stidi ...ako sam više od sata za kompjutorom osjećam se ko debil..jedino ako je neki film u pitanju.

  • ginkoforte 02.12.2016.

    to bas i nije nesto za pohvalit se

  • maxim m 02.12.2016.

    dite drago,jel ti radiš šta drugo osin gledanja...

Komentiraj...
Vidi sve komentare