To je to što me zanima!

Žestok 'rat' svekrve i snahe: 'Ti si sponzoruša; A ti stara baba'

U novoj epizodi serijala 'Tko mi bolje kuha?', žestoko su zaratile svekrva i njezina buduća snaha. Bilo je i vrijeđanja, a kako je na kraju završilo, saznajte u epizodi na YouTube kanalu 24sata
Vidi originalni članak

U sve guraš nos. Prava si rospija. Jadan Dorjan s takvom majkom, oštra je bila snaha Sanja prema svojoj budućoj svekrvi Marini. Zaratile su u novoj epizodi showa 'Tko mi bolje kuha?', dok su spremale identično jelo za svog sina, odnosno dečka Dorjana.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ovaj kulinarsko-reality show, po licenci distributera Global Agency, rješava vječno pitanje: tko bolje kuha - žena ili majka, odnosno muž ili otac. U ovoj epizodi, Dorjan je za svoju majku Marinu i djevojku Sanju, odabrao da mu pripreme pohane batke i zabatke uz prilog riže s gorgonzolom. Nakon što Marina i Sanja pripreme jelo, Tommyjev chef Fabricio Vežnaver, jelo će servirati identično kako bi Dorjanu još teže bilo pogoditi tko je pripremio koje jelo. 

Treća epizoda serijala krenula je napetije nego ikad prije. I svekrva i snaha davale su negativne komentare jedna o drugoj, a voditelj Goran Vinčić Vinča nije znao što ga je snašlo.

- Mi ove što ništa ne rade zovemo sponzoruše - oštra je bila svekrva Marina nakon što je Sanja voditelju objasnila kako samo povremeno radi, ali ni Sanja joj nije ostala dužna:

- Ti si stara baba, u sve se miješaš - rekla joj je Sanja.

Tijekom kuhanja još je nekoliko puta zaiskrilo među svekrvom i budućom snahom, ali nije nedostajalo ni smijeha. Sanja je nasmijala voditelja i svekrvu kada je odlučila procijediti rižu.

- Ja ovo nikada u životu nisam vidio. Možda samo na internetu sam to doživio. Ne znam kako sam ovo preživio - komentirao je Vinča nakon što je pomogao Sanji procijediti rižu, a skoro je i stradao prilikom toga.

Nakon što su se još nekoliko puta posvađale i završile s kuhanjem, Tommyjev chef Fabricio Vežnaver isprobao je oba jela i poslužio ih na identičan način kako bi Dorjanu bilo još teže pogoditi tko je koje jelo pripremio.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Sretno malome - komentirao je uz osmijeh chef nakon što je isprobao oba jela.

Kako su izgledale njihove svađe i je li došlo do težih obračuna te koga je Dorjan odabrao, saznajte u novoj epizodi showa 'Tko mi bolje kuha?' na YouTube kanalu 24sata. Svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na našem YouTube kanalu, Videoteci 24sata, našim Facebook, TikTok i Instagram profilima te na 24sata.hr.

PRIJAVITE SE U NOVU SEZONU:

Fill out my online form.
Idi na 24sata

Komentari 2

  • Nemam korisnicko ime 17.06.2022.

    ahahahahhhaaaa sramota

  • bokvica 16.06.2022.

    Blagi Bože, na što spadosmo. Pa imaju li te žene pinkicu onoga što se dostojanstvom zove, kako su sebi dopustile biti u ovom tzv. show-u.Pretužno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare