To je to što me zanima!

Zloglasne stepenice u Bronxu zbog Jokera su turistički hit...

Turisti oponašaju scenu iz filma kada Arthur Fleck prvi put preuzme ulogu Jokera i luđački pleše po stepenicama dok svira pjesma 'Rock and Roll Part 2'. Stepenice su čak preimenovane na Google-u u 'Jokerove stepenice'
Vidi originalni članak

Lokalni stanovnici Bronxa pobunili su se na društvenim mrežama zbog velikog broja turista koji se dolaze fotografirati i snimati na stepenicama prikazanim u filmu 'Joker'. Postale su poznate zbog scene u kojoj Arthur Fleck prvi put preuzima ulogu Jokera, ali se radi o ozloglašenim stepenicama poznatim po kriminalnim aktivnostima. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Stanovnici Bronxa su odrasli izbjegavajući ih i savjetuju turistima da sada čine isto. 

- Ja mrzim što živim ovdje, a vi dolazite svojom voljom - jedan je od komentara na društvenim mrežama. 

Osim što stepenice mogu biti opasne, velik broj turista koji se fotografiraju ujedno stvaraju i gužve te smetaju ljudima koji samo žele proći tim putem. 

Film 'Joker' je od početka prikazivanja zaradio više od 650 milijuna eura, a i dalje se prikazuje u kinima. Iako su mnogi očekivali da će film izazvati masovno nasilje zbog brutalnih scena, čini se da je samo napravio nenamjernu turističku kampanju za ozloglašeni dio New Yorka. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 24.10.2019.

    Čime li se ljudi bave... 🖖

  • STorm5 24.10.2019.

    Fantastican film!!!! Joaquin je Jokera odglumio maestralno. Zasluzio je Oscara!

  • 24.10.2019.

    kako genijalcima objasniti da su na pogrešnim stepenicama a da se na one koje su bitne ne mogu popeti i fotografirati na njima (ponešto ha uzastopno ponavljajuće)

Komentiraj...
Vidi sve komentare