To je to što me zanima!

Zvao ljude iz oglasnika i zezao ih da treba depilator za dlakavu ženu: 'Ona je u rodu s Jetijima'

JoomBoosov glavni šaljivac i influencer, Magic Leon, ponovno je zezao ljude i zvao nasumične brojeve iz oglasnika da kupi depilator za svoju 'ženu koja je dlakava kao Jeti', opisao ju je tako
Vidi originalni članak

Pozdrav! Naišao sam na vaš oglas za depilator pa zovem za svoju gospođu koja ima onako malo poveći problem s dlakama, rekao je Leon odmah čim je nazvao gospođu iz oglasnika. Ona ga je zainteresirano slušala.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Na nogama je najgora situacija, pogotovo kad 'radimo ono' znate... Pa bih ja to njoj kupio i iznenadio ju - dodao je Leon, a gospođa je bila malo skeptična čim je skužila da je ona iz Rijeke, a on, po naglasku, nije.

- Ne bih ja to vama slala poštom jer sam se dosad par puta opekla. Pa ako ste u Rijeci možete fizički doći po to - rekla mu je gospođa na telefon. Kako je on sad na sezoni u Rijeci, kaže, neće to biti nikakav problem.

- A kako to mislite opekli ste se? Što to taj depilator tako pecka ili? Ne znam onda baš bih li to kupovao - zbunjen je bio Leon, a gospođa još zbunjenija.

- Ma znate što, mislim da je i dobro da je depilator malo jači, jer britvice kod moje gospođe ne prolaze. Ja njoj kupujem britvice, a ona ih otupi u dva poteza. Mislim da je u srodstvu s Jetijima jer je baš izrazito dlakava pa će joj ovo valjda biti dobro rješenje - objašnjavao je Leon i jedva se suzdržavao da ne prasne u smijeh.

Gospođa se smijala, ali nije mogla vjerovati što priča, a koliko ju je na kraju uspio zbuniti i jesu li se ikada dogovorili za preuzimanje depilatora i cijenu, pogledajte u najnovijem JoomBoos prank videu na YouTube kanalu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 14

  • 01.09.2022.

    Pa mogao si i hodati po gradu, zvoniti ljudima na portafon i bježati. S pameću si negdje u tom rangu.

  • IPswič 01.09.2022.

    Postoji krema kojom namaže babu prije sunčanja i za 5 minuta kad uđe u bazen u toplicama otpadnu joj sve dlake. 

  • In Diana Jones 31.08.2022.

    Jad i bijeda....

Komentiraj...
Vidi sve komentare