To je to što me zanima!

Zanima vas sve o maslinovim uljima? Otkrivamo sve tajne!

Znate li da gorkast i pikantan okus maslinova ulja potječe od gorkih tvari među kojima se nalazi i najnoviji spoj - oleokantal - koji posjeduje protuupalna svojstva?
Vidi originalni članak

Svi znate da je maslinovo ulje zdravo, redovito ga koristite u jelima koja pripremate, trudite se kupiti pravo domaće maslinovo ulje. Ali, da li znate koja je njegova nutritivna vrijednost? Znate li otkud mu taj bogat pikantan i gorkast okus? Znate li da maslinovo ulje možete koristiti i u desertima?

Sve to, i još puno više, možete doznati u Gastro.hr vodiču kroz maslinova ulja, knjižici koja je pripremljena s puno truda i ljubavi za vas. 

U vodiču ćete pronaći brojne podatke o maslinovom ulju koje do sada niste znali, kao i savjete, trikove i recepte koji će vas uputiti kako iz ove namirnice izvučete samo najbolje. 

Ovim PDF vodičem želimo nagraditi sve naše registrirane korisnike, kako one stare tako i one nove. Naime, svi čitatelji koji se do 17. ožujka registriraju na portalu Gastro.hr i odaberu da žele primati newsletter, na poklon će dobiti ovaj praktični vodič. 

Ovo nije jedino iznenađenje koje vam spremamo, stoga se registrirajte na portalu Gastro.hr, prihvatite primanje newslettera, a na vašu adresu će stizati korisni savjeti, recepti te obavijesti o nagradama i svim ostalim pogodnostima! 

Idi na 24sata