To je to što me zanima!

24sata i Blitz vode vas u čarobnu zemlju Nigdjezemsku!

Na platna kina stigla je fantastičina obiteljska avantura "Pan: Putovanje u Nigdjezemsku". Odgovorite na nagradno pitanje i osvojite karte za film u CineStaru!
Vidi originalni članak

Priča o dječaku koji ne želi odrasti još jednom je adaptirana za veliko platno. Ovaj put epskih razmjera. Film „Pan: Putovanje u Nigdjezemsku“ s dobitnikom Zlatnog globusa Hughom Jackmanom u ulozi opakog gusara Crnobradog, Rooney Marom u ulozi ratnice Tiger Lilly i debitantom o kojem ćemo tek čitati, Levijem Millerom u naslovnoj ulozi Petra Pana, u CineStar kinima krenuo je u distribuciju 8. listopada. 

Jedne mistične noći duhom odlazi u čarobnu zemlju Nigdjezemsku. Zemlju pirata, ratnika i vila, zemlju koja mu daje krila, u kojoj vodi bitke na život ili smrt. Udružuje se s neustrašivom ratnicom Tiger Lilly i mladim kapetanom Kukom. Njihova misija je osloboditi Nigdjezemsku od terora Crnobradog. Pan pri tome otkriva smisao svojeg postojanja – postati herojem, a istovremeno otkriva misterij nestanka svoje majke koja ga je ostavila u sirotištu. 

U suradnji s Blitzom, pripremili smo za sve naše najvjernije čitatelje nagradni natječaj. Ispunite obrazac, odgovorite na nagradno pitanje i povedite svoju obitelj u čarobnu zemlju Nigdjezemsku!

Naš žiri će u utorak 20. listopada nakon 12 sati odabrati najkreativnije odgovore zašto bi želio/la živjeti u Nigdjezemskoj i otkriti dobitnike brojnih nagrada:

5x obiteljska karta (vrijedi za 4 osobe) + puzzle + tetovaže + majica + ogrlica

5x obiteljska karta (vrijedi za 4 osobe)

5x puzzle + tetovaže + majica + mač na napuhavanje

3x puzzle + mač na napuhavanje + ogrlica

2x puzzle + mač na napuhavanje + tetovaže

Sretno!

Pročitajte Pravila nagradnog natječaja.

Karte vrijede samo u CineStar kinima.

Idi na 24sata