To je to što me zanima!

Akademik šokirao: 'Noa je sina prije potopa nazvao mobitelom'

Yavuz Örnek je na pitanje da dade dokaze, počeo citirati Kuran. Ovaj turski akademik izazvao je burne reakcije. Ljudi kažu da mu ne vjeruju i prozivaju ga zbog njegovih tvrdnji
Vidi originalni članak

Yavuz Örnek, turski akademik je gostovao 6. siječnja u emisiji javne televizije TRT1 u kojoj je tvrdio da je tehnologija prije 10.000 godina bila puno naprednija nego danas. 

Rekao je da je Noa arku izgradio od čelika i da je je koristio nuklearnu energiju kao gorivo. Örnek je u emisiji tvrdio da je Noa koristio mobitel kako bi uvjerio sina da se ukrca na arku. Örnek je rekao da Noa u arku nije uveo žive životinje nego da je u arku stavio jaja svih živih bića. 

Voditeljica i Ömer Faruk Harman, profesor teologije koji je bio drugi gost u studiju, su Örneka pozvali da im pokaže dokaze, no on je onda citirao Kuran. 

- Bili su valovi visoko 300-400 metara i Noin sin je bio kilometrima daleko. Kuran kaže da je Noa razgovarao sa svojim sinom, ali kako su komunicirali? To je očito bilo čudo. Vjerujem da su komunicirali mobitelima. Ja sam znanstvenik, ja govorim u ime znanosti - rekao je Örnek.

Publika je na emisiju reagirala uglavnom negativno. Voditeljica Pelin Çift je rekla da je bila skeptična kao i dobar dio gledatelja.

Idi na 24sata

Komentari 142

  • 16.01.2018.

    Ahahahhihi vrištim..🤣Pa daaa...mi smo u biti sad u vremenu, kada bi po evoluciji trebala biti vlada 🤣žena..;))..npr..Kleopatru..zvao iz budućnosti telepatijom i radiacijom Pierre Curie,(on je sada Kim..😐-da da..)jer je mislio da je ona još Marie Curie, pa mora po Nobelovu nagradu, a ona je onda naredila Antoniu:"Trkni do Rima i vidi jel tamo Hedy Lamarr u gostima kod Nerona..da nam na brzinu smisli mobilni telefon" - prije nego zapali sve..Tada je sazvala i Claru Zetkin i Rosu Luxemburg da učine nešta po tom pitanju..jer izgleda su znale sprema nam se da prostiš.. diskriminacija.Vrlo komplicirano..Tad se javila Queen Victoria i rekla da ne brinemo..i kada smo se opustili..pri povratku..nikog od njih..Pozvani samo na roćkaš od Kahlo..Dok su se pjevale ode..pjesme i čestitke..upao je CONAN barbarian i počeo bacati stvari . probudih se sreća pred samo vjenčanje Putina i sad ne znam tko je to bio..mislim Merkel..ili netko..već..uh bio je to samo san..ili možda i nije 😜😜nikad se ne zna..

  • dundo1982 12.01.2018.

    I onda je došao mali svizac i zamotao cokoladu u foliju. ...

  • stbbb 11.01.2018.

    Sve sto je Bog stvorio znanstvenici su unistili.

Komentiraj...
Vidi sve komentare