To je to što me zanima!

Australci: 'Uspjeli smo snimiti NLO koji se slučajno razotkrio'

Australski 'lovci na NLO-e' uvjereni su kako su na australskom nebu prije samo nekoliko dana na videu zabilježili objekte i letjelice koje nisu čovječjih ruku djelo
Vidi originalni članak

Nakon što je na nebu iznad Melbournea snimljen misteriozni i trokutasti objekt, 'lovci na NLO-e' iz Australije spekuliraju da nad njihovom zemljom prelijeću izvanzemaljci koji koriste naprednu tehnologiju kamuflaže svojih letjelica. 

Navodni NLO snimio je korisnik YouTubea pod imenom 'UFO Lou' i to 13. studenog. Video koji traje dvije minute zaintrigirao je brojne NLO entuzijaste.

- Nikada nisam vidio nešto poput ovoga. Objekt je statičan. Pojavi se, lebdi nekoliko minuta i onda nestane. Masivan je, a snimio sam ga s lećom od 50mm. I dok 'UFO Lou' ne isključuje mogućnost optičke varke ili refleksije, komentatori ispod videa uvjereni su kako se radi o objektu za koji nije zaslužan čovjek, prenosi Daily Mail

Nekoliko njih uvjereno je kako se skroz slučajno razotkrio isključivanjem štita koji objekt stapa s okolinom i čini ga nevidljivim za ljudsko oko na Zemlji. 

Ova snimka napravljena je samo mjesec dana nakon što je NASA pomoću teleskopa 'Kepler Space' zabilježila postojanje fluktuacija u zvjezdanoj svjetlosti. Iako oni smatraju da se radi o potpuno prirodnom fenomenu, Scott Waring, urednik 'UFO Sightings Dailyja' je skeptičan. On naime misli kako se radi o 'izvanzemaljskoj mega-strukturi' tj. svemirskoj stanici izvanzemaljskog podrijetla koja je veća od Mjeseca. 

UFO Sightings Daily

Na njegove navode reagirala je i organizacija SETI koja je istražila fenomen i 'nije znašla znakove koji bi sugerirali inteligentni život'. 

No to, uvjereni smo, neće spriječiti brojne više i manje vjerojatne teorije, kao i one o postojanju 'izvanzemaljskih megastruktura'. 

UFO Sightings Daily

Idi na 24sata

Komentari 52

  • LapsusAngelus 03.12.2015.

    to su Harry Potterove carolije. opce je poznato da on svojim štapićem može napraviti da stvari lebde,a ima i tatin plašt nevidljivosti. možda je zamotao nlo u njega i natjerao ga da lebdi? na zalost plašt mu je spao s nlo-a pa su ga skuzili... :P

  • fulir 01.12.2015.

    besposlen pop i jariće krsti, ili možda australsko pivo daje ovakve efekte??

  • adwise com hr 18.11.2015.

    Šteta šta ima previše budala željnih publiciteta. Iz tog razloga ovaj video se ne može koristiti kao dokaz.

Komentiraj...
Vidi sve komentare