To je to što me zanima!

'Banditska guza' posvuda ostavlja tragove stražnjice

Vandal s nadimkom "Banditska guza" uznemirava stanovnike Valentina u američkoj državi Nebraski ostavljajući trag gole guze na prozorima po gradu
Vidi originalni članak

Više od godinu dana, nepoznati muškarac tijekom noći prislanja na gradske prozore svoju golu stražnjicu, a ponekad i spolne organe, namazane losionom i gelom. Vlasnici trgovina i školski domari prisiljeni su stalno prati prozore po njegovom izboru.
- Ovo je sigurno najbizarniji slučaj s kojim sam se ikad susreo - rekao je šef lokalne policije, Ben McBride.
Neki od 2650 stanovnika pronašli su dozu komičnosti u neobičnom vandalizmu i prozvali ga "Banditska guza". Ali, tko god se susretne s "potpisom", brzo izgubi smisao za humor.
- Nije smiješno! Brine nas što bi mogao učiniti slijedeće - dodao je.
Sve je počelo u proljeće 2007. godine kad se vandal "potpisao" na prozor crkve. McBride je prvo mislio da je riječ o neslanoj školskoj šali. Ali, čak i s policijskim nadzorom, stalno se pojavljivao trag guze. Za vrijeme hladnih jesenskih i zimskih dana, vandal je mirovao. Dolaskom proljeća, ponovno se pojavio. Tijekom jednog pohoda, doslovno je uneredio sve prozore na lokalnom hotelu. Nitko nikad nije prijavio da je vidio vandala na dijelu. Postoji samo maglovita slika s nadzorne školske kamer. Muškarac je prosječne visine, mršav, tamne puti i crne kose s frizurom iz 80-ih godina prošlog stoljeća.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare