To je to što me zanima!

Bezobrazno bogati ruski klinci: Idu na živce i Vladimiru Putinu

Ruska "zlatna mladež" hvali se po Instagramu svojim raskošnim životom pa postavlja slike jahti, vila, privatnih zrakoplova, skupih automobila, čak i oružja
Vidi originalni članak

Tinejdžeri rođeni u bogatim obiteljima u Rusiji hvale se svojim luksuznim vilama, jahtama i automobilima. Ne srame se pokazati koliko novca imaju i u kakvoj raskoši žive dok je ostatak zemlje u ekonomskoj krizi. Razljutilo je to i predsjednika Rusije Vladimira Putina, prenosi Daily Mail.

Instagram profil "Russian Rich Kids" samo je jedan u nizu onih koji prikazuje živote bogate djece i njihov stil života.

Ne samo da postavljaju slike vlastitih skupih stvari i dobrih provoda već i provociraju u komentarima pa se tako uz fotografiju najnovijeg Lamborghinija može pronaći natpis: "Ova stara stvar?!" ili uz žuti automobil "Ne hvala, htjela sam crni".

Postavljaju slike alkohola, striptiz barova i svega čemu jedan običan tinejdžer ne bi smio ni primirisati pa čak i fotografije kalašnjikova.

 "Neki ljudi hodaju, neki voze, a ja osobno više volim jahte jer ne volim gužve", napisala je djevojka uz fotografiju.

Druga ruska tinejdžerka je napisala uz fotografiju na kojoj sjedi na kauču u privatnom avionu: "Ljudi, savjetujte mi gdje da sletim, jer sam umorna od odmaranja #richrussiankids".

Mnoge fotografije pokazuju i rasipanje novca po kući i neosjetljivost na situaciju u ostatku zemlje. Novi popularni trend među ruskom "Instagram djecom" je penjanje na krov njihovih luksuznih automobila.

Idi na 24sata

Komentari 81

  • nikluk20 04.07.2016.

    putin je možda i jedini koji po tom pitanju može nešto i napraviti jer svi ti očevi duguju lovu njemu jer su se zbog njega i obogatili...

  • Mél.C.B.🌼 03.07.2016.

    Kad naidjes na nekoga ko ima a skroman je...cuvajte ga kraj sebe!!💗

  • montello 02.07.2016.

    mogli ste još 900 slika stavit

Komentiraj...
Vidi sve komentare