To je to što me zanima!

Bijesni policajac odsjekao penis ženinu ljubavniku

Neimenovani policajac "poludio" je otkrivši kako njegova supruga ima ljubavnika. Odjurio je do njegove kuće, tukao ga i zatim mu odsjekao penis
Vidi originalni članak

Francuski policajac iz Reichshoffena otkrio je kako njegova supruga ima aferu i napao ljubavnikove genitalije. Neimenovani 43-godišnji otac petero djece "poludio" je i odvezao se do kuće 54-godišnjaka. Tukao je muškarca štapom po glavi dok se nije onesvijestio. Zatim ga je odvukao u garažu, spustio mu hlače i napravio "barbarski čin". Ipak, čuvara zakona ulovila je grižnja savjesti pa je sve priznao susjedima, koji su pozvali Hitnu pomoć. Policija je uhitila kolegu, a sudac mu je odredio pritvor. Promatraju ga jer se boje da ne počini samoubojstvo. Prijeti mu 30 godina zatvora. Žrtva je pretrpjela "nepopravljivu štetu".

Idi na 24sata

Komentari 9

  • stršljen 30.05.2009.

    Smatram da je od jebača trebao tražiti 100 eura. Na stolić u dnevnom boravku staviti debelo staklo u sredini je trebao staviti tih 100 Eura. Kada dođu gosti ( čitaj također njeni roditelji ) i pitaju zašto 100 eura stoje između stakla i stola, onda je bi jebačica bila dužna objasniti taj značajni suvenir.

  • Ivan_ST 25.05.2009.

    a ženi? :-)

  • thrys 25.05.2009.

    bar jednom tjedno izadje vijest da je netko nekome otpilio pišu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare