To je to što me zanima!

'Bila sam ženstvena lezba, a sada sam gay muškarac!'

Sa seksi oblinama, napučenim usnama, plavom savršenom kosom, prelijepa Britanka Katherine Dalton (31) bila je jedan od najtraženijih modela...
Vidi originalni članak

Ispod ljepote 31-godišnje Britanke Katherine Dalton iz Cotswoldsa krila se tajna koja ju je mučila godinama. Osjećala se kao muškarac i više su je privlačile djevojke.
- Godinama sam bio muškarac zatočen u ženskom tijelu. Iako sam bio lijep, osjećao sam se ružno jer nisam bio ono što sam želio biti. Sada se tek osjećam kompletno - rekao je.
Katherine je promijenila ime u Adrian i podvrgnula se operaciji promjene spola. Još je slobodan, ali nada se novoj vezi. Začuđujuće, iako su ga kao ženu privlačile žene, sada ga privlače muškarci. Nema ništa u njegovu djetinjstvu što bi dalo odgovor na nevjerojatnu transformaciju. Odrastao je igrajući se s barbikama i šminkom u velikoj kući i skladnoj obitelji. Problemi su počeli u internatu za djevojke Stonar u Wiltshireu.
- Mrzio sam školu. Bio sam žrtva bullynga - rekao je.
Počele su mu se sviđati žene, ali bio je preženstven da bude gay. Ipak, godinama je bio u vezi za koju nitko nije znao s djevojkom iz škole. Prekinuo je školovanje i preselio se u London. Tada je otkrio da je muškarac zatočen u ženskom tijelu. Počeo se baviti manekenstvom kako bi izgradio samopouzdanje. U 20-im godinama okrenuo se alkoholu.
- Bio sam ljubomoran na muškarce na ulici i mrzio sam svoje tijelo. Gledao sam u svoje grudi i mislio kako ih se želim riješiti - dodao je Adrian koji sada radi u investicijskoj banci.
Konačno, otišao je liječniku koji ga je poslao na dvogodišnju psihoterapiju. Stručnjak je potvrdio da je transseksualac.
- Pred kraj terapije, ošišao sam se i rekao prijateljima da me zovu Adrian - priča Adrian koji se nikada nije osjećao bolje nego sada.
U prosincu 2005. godine krenuo je s transformacijom. Operacijom je odstranio grudi i počeo si ubrizgavati testosteron jedanput na tjedan, što će morati raditi do kraja života. Glas mu je počeo pucati, promijenilo mu se lice iz kojeg je nestalo salo i počele su mu rasti dlake na tijelu gdje ih prije nije bilo.
- Ipak, draže mi je brijati lice nego noge - dodao je.
Kirurzi su mu napravili histerektomiju 2007. godine. A, prije šest tjedana otišao je u belgijski Ghent. Na osmosatnoj faloplastiji presadili su mu kožu s ruku i bedra i napravili muške genitalije.
- Osjećam se briljantno! Prije sam mrzio taj dio tijela - rekao je.
Još ga čeka implantat za erekciju i za godinu dana bit će gotova njegova transformacija u muškarca.
- Ništa mi ne fali. Žene su puno bolje prema meni jer im nisam više prijetnja. Jedino što mi nitko ne pridržava vrata. Ali, preživjet ću - rekao je Adrian koji sada radi u investicijskoj banci.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • miroljubiv 21.05.2009.

    Volio bih upoznati ženstvenu lezbu ili muževnog gaya.mislim da je to ravno statistici da pokupim ovaj jackpot od 17 milijuna kn i nešto sitno.ako znate da ima takvih,svakako mi javite.

  • voreti3 21.05.2009.

    šteta, bila je baš dobra treba

  • Gia 21.05.2009.

    svijet i na svijetu svašta.......

Komentiraj...
Vidi sve komentare