To je to što me zanima!

Bilo im je dosadno: U spremnik za gorivo natočili su Coca-Colu

Ekipa je odlučila provesti eksperiment ulivši dvije litre Coca-Cole u spremnik BMW-a. Nije im trebalo dugo da shvate kako su napravili veliku pogrešku. Ovakva vrsta zezancije puno košta...
Vidi originalni članak

Je li vam se ikada dogodilo da natočite pogrešno gorivo u automobil? E, onda i sami znate do kakvih problema to može dovesti.

Ekipa TechRax, koja se inače bavi 'razbijanjem tehnologije', također je natočila pogrešno 'gorivo' u auto, ali s namjerom. Naime, ulili su dvije litre Coca-Cole u BMW serije 3 i krenuli u vožnju.

No, već nakon minute vožnje pojavili su se čudni zvukovi poput mjehurića, za koje je ekipa zaključila da se radi o karbonizaciji, odnosno procesu pougljenjivanja.

Automobil je počeo gubiti brzinu, upalila se lampica za problem s motorom i, naravno, auto je stao. 'Ludi' TechRax-ovci odvezli su BMW 325i na popravak, koji je procijenjen na 1500 dolara (oko 9500 kuna).

Idi na 24sata

Komentari 43

  • MihaelPosavi 25.12.2017.

    Pa ja sam prije 6 godina natocio litar fante u dizel..bio na rezervi i isao je..malo je tu i tamo stresel se..al do benge je bilo

  • Dalibor0704 22.12.2017.

    Nešto vrlo jeftin popravak za čišćenje šećera iz motora. Auto sigurno nisu kupili novcem od rada.

  • ivo-špalj 21.12.2017.

    ovakav kod nas košta 30 000kn

Komentiraj...
Vidi sve komentare