To je to što me zanima!

Bivša cura mu poslala pismo, a njegov odgovor je - vrhunski

Društvenim mrežama kruži pismo djevojke koja se javila bivšem dečku s pokušajem pomirbe, ali mladić se odlučio našaliti i poprilično joj hladno odgovorio na njene osjećaje
Vidi originalni članak

Nick Lutz primio je pismo od bivše djevojke, u kojem se ona ispričava i želi obnoviti vezu. Nije ni slutila da će se Nick hladnog srca našaliti s njom, pa nije ni razmišljala o svom pravopisu i gramatici. Nick je odlučio ocijeniti njeno pismo, uključujući uvod, pravopisne pogreške i kvalitetu rukopisa.

U ispravku je s crvenom kemijskom označio sve pogreške, pritom ih naglasivši natuknicama. Pismo je fotografirao i objavio na Twitteru.

- Dugačak uvod, kratak zaključak, jake hipoteze uz nikakve dokaze koje bi ih dokazale. Detalji su važni, želiš li da ti se vjeruje, priloži dokaze, napisao je. Djevojka je optužena za nevjeru, a kao najveći minus istaknuo je nedostatak dokaza koji bi joj išli u korist. Konačna ocjena pisma je -2.

Čini se da je Nick naišao na simpatije suprotnog spola...

Idi na 24sata

Komentari 158

  • stop 23.02.2017.

    I što smo na kraju zaključili - i ovim ovdje komentarima vladaju loši momci kao seronja sa pisma - očigledno su mnogi spremni napraviti nekome zlo a posebno ženama ,djevojkama . Mnogima ne bih rekao da djeluju dobročudno ,a kamoli da stoje iza svojega ja i budu ljudi vrijedni svojega dostojanstva -

  • suzanne 23.02.2017.

    I novinari "24sata" su takodjer nepismeni.Izmedju ostalh gresaka evo jedne S CRVENOM OLOVKOM,a pise se CRVENOM OLOVKOM.Ima mnogo gresaka. ali nemam vise vremena.

  • PAT 23.02.2017.

    Ako je imalo pametna nakon ovog ce se odmaknuti od njega.Jako los potez s njegove strane.

Komentiraj...
Vidi sve komentare