To je to što me zanima!

Bizarni slučaj: 'Tražimo nindžu koja masturbira u javnosti!'

Policija iz Seattlea objavila je tjeralicu za muškarcem koji je u najmanje četiri navrata masturbirao u blizini studentskog kampusa što su zabilježile i nadzorne kamere...
Vidi originalni članak

Jednu od sigurno najbizarnijih tjeralica ikad objavila je policija iz američkog grada Seattlea. Oni naime traže muškarca koji se zamaskiran kreće kroz studentsku četvrt i pritom masturbira. S obzirom na masku, uske hlače i tenisice u kojima je palac odvojen od ostalih prstiju, američki su ga mediji ubrzo nazvali 'masturbatorskom nindžom'. 

- Pokušavamo identificirati muškarca za kojeg vjerujemo da je barem četiri puta masturbirao u javnosti. Prvi je puta prijavljen u ljeto prošle godine. kada je masturbirao pred ulaznim vratima jedne žene. Nadzorna snimka pokazala je muškarca odjevenog u crno, s otvorom na preponama, objasnio je predstavnik policije za lokalne medije, piše Esquire

Neka vas pritom ne zavara screenshot sa snimke - na njemu se čini da prijestupnik nosi bijelo, no to je zbog nightvision tehnologije koja omogućava snimanje u potpunom mraku. 

Idi na 24sata

Komentari 42

  • bomboncic 18.03.2016.

    Drkadžija...!!!!

  • Dionisov12345 17.03.2016.

    A gdi mu pojas

  • UNPROFOR 17.03.2016.

    Svaki kampus ima osiguranje , a teren je pokriven kamerama .Ovaj još kao u uniformi , da ga može stvarno svatko prepoznati , kad šeta ili izlazi iz kampusa. Ja sam uvatio jednog drkađiju , a da djevojka iz mezanina nije ni znala , da dolazi stalno do uzvišenja i gleda u sobu !

Komentiraj...
Vidi sve komentare