To je to što me zanima!

Najveća obitelj na svijetu: Ima 39 žena, 94 djece i 33 unučadi

Indijac Ziona Chana član je sekte koja mu dopušta da ima žena koliko god želi. Kaže da se smatra sretnim i blagoslovljenim. Među suprugama nema ljubomore
Vidi originalni članak

Indijac Ziona Chana iz sela Bakwang čovjek je koji ima 39 žena i s njima  živi u velikoj kući na četiri kata, piše Daily Mail. Otac je 94 djece i djed svoja 33 unuka. Brižni Ziona svoju cijelu obitelj smjestio je u veliku kuću sa sto soba.

- Osjećam se kao posebno Božje dijete. Sretan sam što imam svojih 39 supruga  i što sam na čelu najveće obitelji na svijetu - rekao je Ziona. Obitelj je organizirana poput manje vojske, a za samo jednu večeru potrebno im je 30 pilića. Moraju oguliti 60 kg krumpira i skuhati 100 kg riže.

Član je sekte koja mu dopušta da ima žena koliko želi. U jednoj je godini oženio čak 10 žena. Najmlađa žena spava najbliže njegovoj sobi, a starije su dalje. Supruge se izmjenjuju u Zioninom krevetu po posebno ustanovljenim pravilima. 

- Oko njega smo jer je najvažniji čovjek u obitelji. I najzgodniji je  u cijelom selu - rekla je  Rinkmini (35), jedna od Zoninih  supruga. Kaže da ju je zaprosio kada je imala 17 godina. 

- Jedno jutro me primjetio dok sam hodala kroz selo. Poslao mi je pismo u kojem je pitao hoću li se udati za njega - rekla je Rinkmini. Ziona se neće prestati ženiti. Njegova sekta ima tek oko 400 članova. 

- Kako bi proširio sektu, spreman sam otići po ženu i u SAD - rekao je Ziona. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • spirit lamp 22.02.2011.

    Pise da je Indijac...Ne znam iz kojeg je to dijela Indije ali ne izgledaju kao Indijci, izgledaju kao da su s Tibeta.

  • almirzg 20.02.2011.

    bolesnik, totalni idiotizam

  • demonter 20.02.2011.

    pa rani čovjek tuđu djecu, bitno da se pišu na njega...

Komentiraj...
Vidi sve komentare