To je to što me zanima!

BMW nasljednicu ucjenjuju treći put zbog seksi videa

Njemačka policija potvrdila je da istražuju treći slučaj seksualne ucjene nasljednice, nakon što je banda pokušala izvući novac za snimku seksa...
Vidi originalni članak

Njemačka policija iz Münchena uhitila je trojicu muškaraca zbog sumnje da su ucjenjivali Susanne Klatten (46) te pokušavali izvući od nje veći novčani iznos i luksuzni BMW za kompromitirajuću snimku. BMW-ova nasljednica, udana majka troje djece, na videu se seksa s bivšim ljubavnikom i ucjenjivačem Helgom Sgarbijem. Klatten ih je prijavila policiji nakon što je pristala da će platiti traženi iznos od gotovo šest milijuna kuna i dati im luksuzni BMW. Dala je ucjenjivačima broj mobitela putem kojega je policija poslije locirala pozive.
Sgarbi, poznatiji kao "Švicarski žigolo", dobio je šest godina zatvora nakon što je izvukao 50 milijuna kuna od nasljednice u ožujku ove godine. Tražio je još stotine milijuna kako bi čuvao video. Još jedan kriminalac pokušao se okoristiti istim videom dva mjeseca kasnije. Tražio je od nje 550.000 kuna. 
Klatten je kći pokojnog Herberta Quandta, njemačkog industrijalca koji je spasio BMW od kolapsa 1957. godine i od njega napravio luksuzni brand.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • johntaylor 17.07.2009.

    sta ce, voli k..... a svi je zele uzeti njenu lovu.ja bi je samo j.........bez naknade.mozda cak i lizao

  • johntaylor 17.07.2009.

    Lomi ga b e j b e

  • saloma 17.07.2009.

    e ženo, ne bih bila u koži tvog muža. ali očigledno je i njemu stalo samo do tvog novca jer bi te nogirao nakon skandala

Komentiraj...
Vidi sve komentare