To je to što me zanima!

Bogata djeca Tirane: Albanska zlatna mladež zna kako se živi

'Bogata djeca Tirane' naziv je Instagram stranice koja objavljuje fotografije i videozapise albanskih klinaca s viškom love. Primjerice, otputuju do Pariza samo kako bi ručali u svom omiljenom restoranu...
Vidi originalni članak

O Albaniji znamo dosta toga, no s bogatim klincima naših daljnjih susjeda baš i nismo upoznati. Srećom, danas nas društvene mreže upute u sve što nas zanima, pa je tako svoje mjesto na Instagramu našla i stranica posvećena 'bogatoj djeci Tirane'.

Gledajući fotografije na toj stranici, pitamo se - osjeti li bogata albanska mladež uopće krizu?

Ima svega - od brda love, skupocjenih automobila i jahti do ludih provoda. Moglo bi se reći da Albanci pariraju nasljednicima poslovnih carstava iz svih dijelova svijeta.

Stranicu prati nešto više od 16 tisuća korisnika, a vi pogledajte fotogaleriju i sami procijenite kako živi albanska zlatna mladež.

Idi na 24sata

Komentari 125

  • FerdiAhmeti 29.10.2017.

    Seljak u opancima ,kriminalac, reketar ili diler to je zapravo svejedno. Oni su perverzno bogati i uzivaju a vecina nas ne i to vas s poganim jezicima zulja pa serete. Ja sam ALBANAC i ponosan sam na to sto jesan i bia bih sretan da sam takav "seljakuopancima"

  • Jackal1 26.10.2017.

    Isti grac ko i ovi janjevci, šipci i jedni i drugi,samo kaj su ovi janjevci sirotinja a ovi ne.Ali "kultura" im je ista

  • BobPell 25.10.2017.

    hahah stavili aljbansku zastavu na ferrari hahahah seljaci

Komentiraj...
Vidi sve komentare