To je to što me zanima!

Bolna prosidba: Stavio prsten oko penisa i prokleo erekciju

Junak priče je budućoj supruzi dopustio da nesvakidašnju prosidbu nagradi oralnim seksom, pa uskoro završio u bolnici u velikim bolovima. Srećom, liječnik se snašao
Vidi originalni članak

Brazilac iz Araguaína, kojemu liječnici nisu otkrili identitet, očito je razmišljao krivom glavom kada je vjenčani prsten stavio oko penisa uoči prosibe.

Naime, potpuno je zaboravio da mu erekcija neće biti saveznik ukoliko do nje dođe, a što je i bio slučaj budući da ga je voljena djevojka odlučila počastiti oralnim seksom , donosi portal Varela Noticias .

U bolnicu je stigao u velikim bolovima, no zahvaljujući snalažljivom liječniku je njegov ponos ostao spašen.

Doktor je v jenčani prsten uspio slomiti kliještima, a netko je od nazočnih taj prizor zabilježio mobitelom.

Idi na 24sata

Komentari 101

  • piton_u_hlacama 23.05.2014.

    ok tip je retard, ali koji su to kreteni od lijecnika koji misle da se pacijentov identitet treba razotkriti??? Gdje je privatnost u svemu tome? Kaj bumo stavljali u novine svakog tupana koji ucini nesto glupo?

  • arčibald 04.05.2014.

    Pitam gospodina admina zašto mi daje opomenu i skoda bodove na komentar koji je glasio. kakav je to penis ka prođe kroz prsten... ima li tu gospodine admine kakvog bezobrazluka. Ili vam smeta ovaj zvezdin grb, imao sam preko 60 bodova sad sam pao na 5. u čemu je problem gospodine admine,

  • netko_reko 03.05.2014.

    eto kako razmislja donja glava....

Komentiraj...
Vidi sve komentare