To je to što me zanima!

Britanca posjetili izvanzemaljci te mu pričali o ubijanju i kaosu

Objavljen je vrlo kratki dokumentarni film o Russu Kellettu, jednom od najpoznatijih britanskih ufologa. U njemu govori o strašnom događaju koji mu je promijenio život
Vidi originalni članak

Russ Kellett ufologijom se bavi već više od dvadesetak godina, a o njemu je napravljen i vrlo, vrlo kratki dokumentarni film. Osim što već dva desetljeća proučava fenomen NLO-a na području Velike Britanije, on je i osnivač organizacije B.U.F.O.H. koja okuplja ljude zainteresirane za NLO-e. Oni se posebno ponose suradnjom s brojnim znanstvenicima i korištenjem znanstvene metodologije.

U dokumentarcu ' The War of His World ' Kellett napokon progovara o događaju koji mu se dogodio 1990. godine i koji mu je promijenio i usmjerio život. Naime, on je jedne večeri bio u svojoj spavaćoj sobi, kada su se zacrnili svi zidovi, a iz njih iskoračila crna bića 'nalik na sjene'. Njih nekoliko počelo mu je pričati i 'pokazivati' niz događaja što je kasnije protumačio kao najavu onoga što će se dogoditi.

Događaje u kojima su mu pričali i sam je pokušao skicirati na papiru, kao što je vidljivo u priloženom dokumentarcu. Njegovi su crteži ispunjeni kaosom - krvoločnim ubojstvima i eksplozijama . Nakon toga nekoliko mu se puta dogodilo da se u nekim situacijama počeo isključivati. Po nekoliko bi minuta bio isključen iz stvarnosti te je u isto vrijeme imao viziju vlastite otmice o čemu se raspričao u prilogu ispod teksta.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • IvanDolic Stojak 09.03.2015.

    ja sam bio u kontaktu sa takvim bicem kad sam bio dijete

  • jluci82 22.01.2015.

    Stari,"na čemu si"?Daj i meni malo!

  • Jim 05.01.2015.

    Pretjerano uzimanje normabela uz škotski viski

Komentiraj...
Vidi sve komentare