To je to što me zanima!

Britanski vojnici ugledali vanzemaljsku vojnu flotu?

Potreseni britanski vojnik ispričao je u utorak kako je vidio i snimio 13 NLO-a na nebu iznad vojnih baraka u selu Ternhill u Velikoj Britaniji
Vidi originalni članak

Vodnik Mark Proctor jedan je od tri vojnika koji je tijekom noćne patrole na nebu ugledao nepoznate leteće objekte. Nakon što ih je primijetio uzeo je mobitel i snimio ih te sve prijavio nadređenima. Stručnjaci u ministarstvu obrane proučili su snimke i nakon toga mu rekli da nikome ne priča o tome. Zanimljivo je da se vrijeme kad su vojnici ugledali izvanzemaljsku flotu gotovo poklapa s vremenom kad su policajci u helikopteru pratili neidentificirana svjetla u blizini Cardiffa, koji je barak udaljen samo stotinjak kilometara. I tri sata prije jedan par je tvrdio da su ih pratila neobična svjetla na nebu u blizini vojnih baraka. Vodnik Proctor (38) prisjetio se kako je ugledao neobičnu letjelicu 7. lipnja oko 23 sata.
- Bio sam na dužnosti u stražarnici kad sam čuo kolege kako vani nešto viču. Izašao sam pogledati što se događa i imao sam što i vidjeti. Na noćno nebu ugledao sam neobične letjelice. Uspio sam snimiti samo dvije prije nego su nestale. Izgledale su kao rotirajući leteći tanjuri - priča Proctor.
Snimke i potpuni izvještaj predao je nadređenima, koji kažu da još proučavaju jesu li ova svjetla naznaka vojne prijetnje. I ostali vidjelice svjedoče o neobičnim svjetlima visoko na nebu. Tvrde da se kreću iznimno brzo i bez zvuka.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • mlesko62 02.07.2008.

    da bar otpeljaju ove naše kurvinske političare pa ostave svoje sposobnije aliene da nas izvuku iz krize,a ovi naši nek probaju tam malo dizat cijene pa budu vidli kak buju završili

  • peguy7 26.06.2008.

    ..mi gore k njima oni k nama..mjenjamo pozicije..

  • mayhem26 26.06.2008.

    Ma to krijesnice lete.A jeste vi britanci glupi hehehe.......

Komentiraj...
Vidi sve komentare