To je to što me zanima!

BSH opet tvrdo udara na Laubu i to za Halloween

Nakon prošlogodišnjeg Halloween spektakl i još jače ljetne sezone iza nas, vrijeme je za Dia De Los Muertos edicion segunda...
Vidi originalni članak

Očekujte puno, dobit ćete više, u četvrtak 31.10. se zamaskirajte i dođite tamo gdje možete biti i svoji, i tuđi. Posljednjih godina sve se više priča o BSH spektaklima koji su razbudili zagrebačku urbanu scenu, te ju podigli na jednu novu, europsku razinu.

Zabave na neuobičajenim lokacijama, bilo da se radi o dnevnim ili noćnim varijantama, pokazale su se kao dobitna formula za jedan novi koncept kojeg je prepoznala i vrlo dobro prihvatila kako domaća, tako i publika iz regije i inozemstva.

Nakon spektakularne ljetne sezone BSH je pripremio dostojan nastavak Dìa De Los Muertos sage, najveći Halloween party u Zagrebu na gostuju popularni Crazyibiza, osim njih nastupit će i domaće snage: Aldo Morro, DANCElectricPHILIPE, Deftone, Groovyman, Pablo Panda, PEZNT i Yakka.

Ovaj party je nastavak užarene sezone za BSH events; nakon Šalate, Terminala Pleso, Trsatske gradine, maksimirskog vidikovca i drugih, red je opet zagrmiti u svima nam dragoj Laubi. Party počinje u 22 sata i završava u 8 ujutro. Bit će velika konkurencija za najbolju masku, ovako je to izgledalo prije koju godinu na zadnjem BSH Halloweenu: 

Ulaznice možete kupiti ovdje

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare