To je to što me zanima!

Chuck se na blogu hvali da je smanjio zločine u Splitu

Chuck je ponosan što štiti pekaru u Splitu, pa makar i sa slike, a oduševljeni obožavatelji tražili su od zaposlenika pekare da upoznaju glumca
Vidi originalni članak

Jako sam počašćen što pomažem smanjiti zločine u svijetu, pa makar i sa fotografije - napisao je na svome blogu na jednoj web stranici Chuck Norris nakon što se svijetom proširila informacija kako je upravo on zaslužan za smanjenje kriminala u Splitu.
- Ispod moje fotografije piše 'Ovaj je lokal pod zaštitom Chucka Norrisa' - pohvalio se glumac na blogu i dodao kako su ga obožavatelji zasipali pismima i e-mailovima o pekari Prerada u koju su provaljivali svaki tjedan. Apsurd je da je pekara vrlo blizu glavne policijske postaje i da su policajci iz noćne smjene tu najradije kupovali bureke, krafne, peciva. Zbog brojnih provala, vjerne mušterije same su došle na ideju da zalijepe fotografiju legendarnog glumca.
- Nekoliko mušterija nas je čak pitalo smiju li od Chucka tražiti autogram. Mislili su da on sjedi u stražnjoj prostoriji spreman da premlati provalnike - rekla je zaposlenica Mirna Kovač čije su riječi prenijeli svi svjetski mediji. Dodaje da od kada ih Chuck čuva, provalnici su ih ostavili na miru.
 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • god of war 14.05.2009.

    ikona je taj lik našeg milenija!!!

  • direktor 14.05.2009.

    e pa sad su pljačkaši skužili da ih zaj... i sad ce ponovno provaljivati

  • anak su namun 14.05.2009.

    hahahahahahahahahahahahahahahaaa

Komentiraj...
Vidi sve komentare