To je to što me zanima!

Čije je ovo? Prljave tange i majice traže svoje vlasnike

Neimenovani je čovjek uspostavio web stranicu sa slikama brojnih izgubljenih kofera uključujući sav sadržaj istih. Prljave gaće, čarape, majice...
Vidi originalni članak

Koliko ste puta čitali o tome da su se nečiji koferi izgubili nakon leta ili završili na nepoznatoj destinaciji? Ovaj je neimenovani čovjek vjerojatno doživio sličnu traumu pa je odlučio nešto poduzeti glede toga. Uspostavio je web stranicu sa slikama izgubljenih kofera uključujući i sadržaj koji se u njima nalazio. Kako je došao do tih kofera? Nakon što se prtljaga na aerodromu zagubi, neko vrijeme pokušavaju naći vlasnika. Ako u tome ne uspiju, kofer šalju na aukciju gdje sav dobiven novac od prodaje ide u dobrotvorne svrhe. Ovaj neimenovani skupljač kofera ide na takve aukcije te kupuje kofere. Nakon što dođe doma, slika ih.
- Fotografiram ih iz zbog moje neobične strasti. Nešto nalik voajerizmu. Znam da je malo čudno, ali ništa čudnije od onih koji skupljaju poštanske marke - napisao je na svojoj web stranici.
Tvrdi da je uspostavio stranicu kako bi pronašao prave vlasnike, iako će voajerske slike sadržaja kofera vjerojatno zadržati za svoj gušt.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • mazica75 15.04.2009.

    ma ovaj je grunia...

  • plainHal 15.04.2009.

    ah.. ko voli nek izvoli :)

  • zovitemebuha 15.04.2009.

    lol roba na slici 4 pripada nekom arapu

Komentiraj...
Vidi sve komentare