To je to što me zanima!

Cinični mačak Albert ima stav baš o svemu i 225.000 fanova

Mrzovoljna njuška donijela je mačku svjetsku slavu. Na Instagram profilu Pompus Albert 'objavljuje' gotovo svakodnevno, a ima i svoj set proizvoda
Vidi originalni članak

Ajmo pretpostaviti da sam u pravu, uštedjet ćemo na vremenu. 'Kaže' to mačak Albert, u jednom od svojih postova na Instagramu. "Možda ni ponedjeljak ne voli tebe", piše na drugom postu.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Albertova mrzovoljna njuška donijela mu je svjetsku slavu, a postovi mu skupljaju stotine likeova i komentara.

Na Instagramu Pompous Albert ima već 225.000 obožavatelja. Kraj njegovog vječito ljutitog izraza lica piše i "Albertov poslovni savjet: Ovo je pogled kojeg uputite šefu kad vam kaže da morate raditi vikend". Cinični mačak ima čak i svoj set proizvoda.

S njegovim likom prodaju se privjesci za ključeve s natpisom "Trošiš moj zrak", majice s na kojima piše "Ovo se zove odmaranje", boce za vodu, ukrasni jastučići, čaše, podloge za miša na kojem piše "Koji miš?" Alberta su prije nekoliko godina usvojili Mike i Susan Singleton za svoj ured u Salt Lake Cityju u SAD-u.

Ime je dobio zbog raščupanog sivo bijelog krzna koje podsjeća na frizuru Alberta Einsteina. Njegovu sliku objavili su na društvenim mrežama, a s vremenom je Albert stjecao sve više fanova. Neki predviđaju da bi mogao postati slavniji i od stare internetske zvijezde, mačka Grumpy Cat.  

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 27.01.2019.

    Ma sladak je Albert 😊 i super fora, internet senzacija ..Ali meni se čini jadan i da mu nije ni dočega. :( Jadan mačak, izgleda i nije baš mlad.. Kako god, možda tako djeluje, jer mu je krzno zapušteno i nečetkano. Svaki vlasnik mačića zna, ove mace koje imaju mnogo krzna se i češljaju, to su te vrste. Ponekada uspijevaju krzno "održavati" dosta i sami, ali im treba pomoć. Onoga momenta kada ne uspijevaju i još se zapuste, za veterinare to znači vrijeme za pregled. Meni on ne izgleda ljuto, već u morno i ne baš sretno i zadovoljno. No dobro, prvi efekat je hahaha, ali nakon par sekundi sam se zamislila. Meni žao mace.. 😔

  • black_cat 27.01.2019.

    simpa je tako nadrndan

  • 24.01.2019.

    gospodin mačak albert

Komentiraj...
Vidi sve komentare