To je to što me zanima!

Čitateljica Vjera je osvojila novi Audi Q2: Plakala sam od sreće

Vjera Mušterić u nagradnoj igri 24sata dobila je novi Audi Q2, a na primopredaju je došla s mlađim sinom Vinkom. Bili su oduševljeni novim automobilom
Vidi originalni članak

Vjera Mušterić (56) iz Kaštel Starog osvojila je vrhunski Audi Q2 u velikoj nagradnoj igri 24sata, a na primopredaju je došla s mlađim sinom Vinkom. 

Sin je, poput majke, bio također oduševljen vrhunskim automobilom, a povjerio nam se da se i nedavno oženio i da mu je sve krenulo u životu.  

Vjera nam je priznala da je spavala kad je zazvonio mobitel i da isprva nije vjerovala kad joj je pjevačica Mia Dimšić javila sretnu vijest 4. listopada 2018. 

- Prekrasan je to osjećaj, ne mogu vam to niti opisati, najprije sam pomislila da sam dobila mobitel, za koji sam također poslala kupon, ali kad sam shvatila da je u pitanju auto, preplavili su me osjećaji, zaplakala sam od sreće. Prije mnogo godina osvojila sam i nekoliko dobitaka na lotu, no vrijednost ove nagrade ipak se ne može usporediti s tim. Svi smo jako sretni, a i svi koji me poznaju sad su sigurni da nagradne igre 24sata nisu namještene - rekla je Vjera.

- Uzeli smo rent-a-car kako bismo došli iz Kaštela na primopredaju, a ja jedva čekam provozati se u novom autu. Mama već godinama igra sve nagradne igre 24sata, no ovog joj se puta sreća zaista nasmiješila, rekao nam je Vinko.

Vjera nam je obećala kako će i dalje igrati nagradne igre 24sata te kako se nada da sreća na vrata ne kuca samo jedanput. 

- Zahvaljujem ljudima u 24sata i svima koji su nam omogućili ovako vrijednu nagradu - rekla nam je sretna i simpatična Vjera, koja se potom odvezla sa sinom prema Kaštel Starom u novom Audiju. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • guldukat 12.11.2018.

    Ajd bar da netko dobije

Komentiraj...
Vidi sve komentare