To je to što me zanima!

Čitateljice Bildu slale seksi tetovaže, imate li vi bolje?

Čitateljice-reporterke njemačkom su Bildu otkrile svoje seksi uratke na rukama, leđima, bedrima... Podijelite i vi s čitateljima 24sata svoje tetovaže
Vidi originalni članak

Njemački Bild nedavno je pozvao svoje čitatelje-reportere da im šalju svoje seksi tetovaže. Uskoro im je stiglo mnogo fotografija iz cijele Njemačke. Jedna od čitateljica koja je poslala tetovažu je i Bianca (21) iz Heidelberga. Ispod pupka istetovirala je dva ljiljana. Kaže da je to mjesto namjerno izabrala jer tamo tetovažu može dobro sakriti.
- Tako tetovažu mogu pokazati kada i kome želim - rekla je.
Ako i vi imate seksi tetovažu, pozivamo Vas da nam je pošaljete sa svojim imenom i godinama, a mi ćemo ih objaviti na portalu. Fotografije možete slati MMS-om na broj 091/2424-242 ili mailom na adresu reporter@24sata.hr.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • strijelac 22.02.2008.

    kuharčiću, bez mozga ti je ona koja te je donijela na ovaj svijet, a očito je nasljedno!

  • kuhar78 22.02.2008.

    strijelac trebat ce ti i psiholog a i puno više od njega jer nemaš mozga nimalo. nemoj mi se obracat više jer si preglupa za neke stvari da shvatiš.

  • strijelac 20.02.2008.

    kuharu, ha,ha, ha....istina boli, ha, to sa mozgom i psihijatrom, ha?? Ipak sam pogriješila, za tebe ipak očito nema nade.. A ti se prestani meni obraćati, prvi si i počeo sa vrijeđanjem!! I btw, nisam dalmošica. Jadna ti je ona koja te je rodila!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare