To je to što me zanima!

Crni petak: 'Ameri' su se opet masovno tukli zbog - popusta

U SAD-u je jučer obilježen tzv. 'Black Friday', dan kada svi najveći trgovački lanci nude ogromne popuste, a sve to redovito je obilježeno histeričnim tučnjavama...
Vidi originalni članak

Kad malo bolje promislite, čovječanstvo je u posljednjih stotinu godina tehnološki napredovalo nevjerojatnom brzinom. Ljudi više (toliko) ne umiru zbog bezazlenih bolesti, računala su dostupna gotovo svima, a odletjeli smo i u svemir.

S jedne strane dakle imate takva vrhunska dostignuća, a s druge događaje poput Black Fridayja kada ljudska pohlepa izvuče ono najgore u ljudima i kada jedni prema drugima postaju šljam.

Ukoliko slučajno niste upoznati, Black Friday se održava jednom godišnje i na taj dan trgovački centri kupcima nude popuste u pravilu veće nego inače. Oni razumniji svjesni su da se radi o dobroj marketinškoj podvali, no zaslijepljene mase u stotinama tisuća hrle u trgovačke centre, a to onda izgleda upravo ovako:

 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Zeleni_Zub 28.11.2015.

    Bagra.

  • prajdali 28.11.2015.

    Svake godine isto.

  • aqarius 28.11.2015.

    Od popusta ni p podižu cijene i onda lijepe popuste da se čini primamljivo, da danas prošetate po dućanima u SAD cijene bi bile jednake kao jucer sa popustima. Deb... narod nema šta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare