To je to što me zanima!

Crvenokosi se ujedinili da spase svoju populaciju

Borba je počela. U cilju očuvanja populacije crvenokosih osnovana je internetska stranica za spajanje parova s crvenom kosom
Vidi originalni članak

S ciljem sprječavanja izumiranja crvenokosih, ovih je dana pokrenuta prva internetska stranica za spajanje parova namijenjena isključivo za ljude s crvenom kosom. Stranica Redhedd.com mogla bi biti presudna za budućnost crvenokosih, kojih u svjetskoj populaciji ima samo dva posto. Slavni poput glumice Nicole Kidman često usmjeravaju pozornost na taj problem, ali s obzirom na osjetljive gene, neki se boje da bi ta populacija mogla nestati za 100 godina.
- Naš zadatak je spasiti riđokose. Cilj je potaknuti ih da se druže, a onda, tko zna, možda se i zaljube - priča osnivač stranice Steve Warrington. Stranica bi mogla biti najpopularnija u Škotskoj, gdje 13% populacije ima crvenu kosu.
- Iako sam oženjen za tamnokosu ženu, naš dvogodišnji sin ima crvenu kosu poput mene. To je moj glavni razlog za optimizam - priča Charles Kennedy, bivši crvenokosi predsjednik britanske političke stranke Liberalni demokrati.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare