To je to što me zanima!

Da bi oženio zubarevu kći, morao je popraviti zube

Mladenkina obitelj nije mogla ne buljiti u zube Gordona Taylora (32). Tata Philip kaže da su bili kao iz horora, a i mladenki je draži bijeli osmijeh
Vidi originalni članak

Gordon Taylor (32) iz Velike Britanije morao je pretrpiti velike bolove popravljajući zube kako bi pred oltar odveo svoju ljubav Sarah Lewis (26). Iako ona tijekom njihove veze nije imala problema s njegovim pokvarenim zubima, njen otac zubar je postavio ultimatum.
- Nisam namjerno zanemario zube, valjda je to bio rezultat mog životnog stila. Mislim da su Sarahinom ocu zubi 'zapeli za oko' jer mu je to profesija - kaže Gordon. Philip Lewis (56) je priznao da su mu zetovi zubi bili 'horor'.
- Nije mi se sviđala ideja da mi se kći uda za njega s takvim zubima - kaže Philip, a njegova supruga Joy dodaje da su se morali suzdržavati da ne bulje u Gordonove zube. Gordona čeka još par tretmana izbjeljivanja prije no što se oženi.
- Uvijek ću ga voljeti, ali znam da će i on i moja obitelj biti sretniji s novim zubima - kaže Sarah.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • xxdjolexx 07.09.2009.

    Ako imate problema sa zubima,javite se najblizem drzavnom zubaru! On ce vam uspijesno umijesto postojece viljuske ugraditi kasiku!

  • bosnia_80 07.09.2009.

    a ja mislim da bi bilo jako zanimljivo vidjeti kako izgleda zubareva kćerka??? jasno je šta želim reći...s obzirom na ovu drugu fotku..

  • zoran123456 07.09.2009.

    e pa da, sad obitelj krezonje moze traziti da snajka poveća dude

Komentiraj...
Vidi sve komentare