To je to što me zanima!

'Da zovem odvjetnika?': Racija u Zagrebu nasmrt ih uplašila

Nakon meet-upa u Zagrebu, ekipa koja stoji iza YouTube kanala 'Yasserstain' odlučila je proslaviti s JoomBoos društvancem i to im se itekako obilo o glavu
Vidi originalni članak

Naime, usred ugodnog druženja pred stanom pokretača Yasserstaina Milana Inića pojavila su se dva policijska službenika. Bez previše su pitanja ušli u stan i zatražili osobne iskaznice od svih okupljenih, a odlučili su provjeriti i konzumira li itko kakve zabranjene supstance.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nakon toga mogli su se čuti pojmovi poput 'prah', 'lijekovi' i 'odvjetnik', a na licima mladića iz Yasserstaina očitavao se strah.

Na kraju je sve, naravno, završilo s puno smijeha, a kako je Milan shvatio da mu je ekipa s JoomBoosa 'smjestila' lažne policajce - provjerite sami u videu.

Idi na 24sata

Komentari 61

  • mile1111 13.12.2015.

    24h, šta je neprimjereno ako kažem da je ovaj loš pokušaj pranka smeće?

  • mile1111 11.12.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • Zeleni_Zub 10.12.2015.

    Lopatu u ruke

Komentiraj...
Vidi sve komentare