To je to što me zanima!

Danju je policajac, noću se okreće nebu i lovi NLO-e

Naizgled običan policajac, ali Gary Heseltine iz Velike Britanije je daleko više od toga. Promijenio mu se život nakon što je kao dječak vidio NLO
Vidi originalni članak

Gary Heseltine, 43-godišnji policajac iz Velike Britanije, danju lovi kriminalce. Nakon što mu završi smjena, pretvara se u lovca na 'svemirce'. Otkako je kao dječak vidio NLO, opsjednut je njima.
- Pratio sam djevojku kući i odjednom ugledao bijeli leteći objekt. Kako je letio, tako je iza njega nestajalo struje. Potrčao sam kući sve ispričati roditeljima, ali nisu mi vjerovali - kaže Gary.
Roditelji su ga upozorili da nije lijepo izmišljati stvari, ali tada im je Gary rekao da će uskoro nestati struje. Potrčao je van i vidio objekt ponovno. Nestalo je struje kako je i predvidio. U posljednjih šest godina skuplja materijale i dokaze o viđenjima NLO-a diljem zemlje. U arhivi ima više od 310 slučajeva sa slikama i snimkama. NLO je vidio i 1980. godine u West Yorksu. Pokušao je pozvati pomoć, ali mu je radio prestao raditi. Onesvijestio se i probudio, a NLO je misteriozno nestao. Pod hipnozom je rekao da su ga izvanzemaljci oteli te radili pokuse na njemu. Čak tri NLO-a vidio je 1999. godine. Bio je u vrtu i primjetio tri objekta koji su formirali trokut. Brzo su nestali pa ih nije stigao slikati. Posljednji je put bio u dodiru s izvanzenmaljskim 2007. godine. Tada je prema njemu krenula neobična bijela sfera. Sve to nagnalo je Britanca da posveti život lovu  na NLO-e te da dokaže da tamo negdje zaista postoje 'mali 'zeleni'.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • BigBen 08.02.2009.

    haha seronja

  • z501 04.02.2009.

    a nije ni tebi lako

  • chuperak 04.02.2009.

    pravi Fox Mulder!

Komentiraj...
Vidi sve komentare