To je to što me zanima!

Diler je vozeći 150 km/h masturbirao te se snimao

Australski diler, koji se snimao kako masturbira tijekom vožnje pri brzini od 150 kilometara na sat, priznao je krivicu. Dobio je dva mjeseca zatvora
Vidi originalni članak

Brendona Alana Erhardta (39) policija je zaustavila jer je vozio 130 kilometara na sat kraj Daly Watersa u srpnju prošle godine. Vraćao se iz Adelaidea, gdje je novcem od nasljedstva kupio novi auto i pet kilograma kanabisa. Policija je u autu našla deset paketa kanabisa, dvije posađene biljke, lule za pušenje i pušku. Prizao je da se snimao masturbirajući vozeći 150 kilometra na sat. Na sudu u Darwinu prizao je krivicu za šest točaka optužbe, uključujući nošenje oružja i opasnu vožnju bez dozvole.
- U najmanju ruku takva vožnja je bizarna. Nadao sam se da će mu prikazivanje snimke stvoriti nelagodu - rekao je sudac Oliver.
Također, mora platiti kaznu od 7100 kuna te ima zabranu vožnje šest mjeseci. Otac dvoje djece već služi kaznu od tri godine za posjedovanje droge u istom incidentu. Erhardt se uspaničio i rekao policiji da je našao drogu na stajalištu sjeverno od Coober Pedyja. Nosio ju je kući i sam ju je htio popušiti. Zatvorske kazne služit će posebno.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • ološ 07.01.2009.

    zasto ja nikad ne nađem 5 kg kanabisa???

  • user_21904 07.01.2009.

    mogao je lijepo svršiti...

  • Gatsby 07.01.2009.

    Ovaj je drkio i dok su ga slikali za policijsku arhivu :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare