To je to što me zanima!

Dječak imao bliski susret s gepardom u svom dvorištu

Dječakove uzvike da se gepard nalazi u njihovom dvorištu, majka je ignorirala i pripisala njegovoj bujnoj mašti. Ali ovaj put Toby je govorio istinu
Vidi originalni članak

Julie-Ann Taylor, 41-godišnja kućanica iz Cambridgeshirea u Velikoj Britaniji, šokirala se pogledavši kroz prozor. Vidjela je geparda od 30 kilograma kako stoji u njihovom dvorištu. Vidjevši mačku, Toby se preplašio i pobjegao majci. Ostavio je bicikl kojeg je gepard uništio. Životinja je izgrizla gume i rastrgala sic.
- Već sam počela vikati na Tobya jer je zalupio vratima. Mislila sam da je opet umislio nešto. Ali vidjela sam da sav drhti i da je blijed. Pogledavši kroz prozor, shvatila sam da govori istinu. Gepard je zaista bio u našem dvorištu - rekla je Julie-Ann.
Životinja je pobjegla iz obližnjeg zološkog vrta. Policija i čuvari iz zološkog vrta brzo su stigli i uspjeli uhvatiti životinju. Gepard se zove Akea, a prilikom hvatanja žestoko se opirao i grizao.
- Akea je vrlo pitoma. Pobjegla je jer se pokvarila električna ograda. Došavši u dvorište, naši čuvari zatekli su je kako se igra s biciklom. Nije bilo opasnosti osim kad su je hvatali. Mislila je da je žele ozlijediti pa se opirala - rekao je Andrew Swales iz zoo-a.
Gepardi su poznati po brzini. Mogu trčati 112 kilometara na sat.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare