To je to što me zanima!

Dječaka (12) suspendirali iz škole jer je 'dilao' čips

Britanac Joel Bradley (12) dilao je čips u školi u kojoj je zabranjena nezdrava hrana. Suspendirali su ga. To je već drugi puta da su ga ulovili...
Vidi originalni članak

Britanac Joel Bradley (12) dilao je čips u Liverpoolskoj školi u kojoj je zabranjena nezdrava hrana. Suspendirali su ga na jedan dan. To je već drugi puta da su ga ulovili da preprodaje čips koji u trgovini košta oko četiri kune. Otac Joe kaže da su njegovog sina 'maltretirali' zbog posla kojim je mogao zaraditi do 120 kn dnevno. I njega su jednom ulovili da prodaje zabranjene grickalice ispred škole. Misli kako se suspendijom sina zapravo osvećuje njemu.
- Ako mu ne odgovara zdrava hrana neka odvede dijete u drugu školu - rekao je ravnatelj i dodao da imaju sedam stalnih 'dilera'.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • bina10 13.12.2009.

    u školama se ništa ne bi smijelo preprodavati to je u redu ali ako ta djeca kupuju čiss onda će ga kupiti bilo u školi ili u kiosku. dobro zamišljeno da se jede zdrava hrana ali znamo da je to u današnje vrijeme skoro pa neprovedivo.

  • user_39293 13.12.2009.

    Hahaha rano je počeo.. i tu je školu očito pohodio Jamie Oliver i pokazao što je zdrava a što ne zdrava hrana. Dobro kaže ravnatelj-kome se ne sviđa nek ode!

Komentiraj...
Vidi sve komentare