To je to što me zanima!

Djevojka (19) za 234.000 kuna prodala je nevinost

Neimenovana djevojka s Novog Zelanda kaže da joj novac treba za školovanje. Šefica Sindikata prostitutki ponudila joj je par \\'praktičnih savjeta\\'
Vidi originalni članak

Studentica (19) s Novog Zelanda ponudila je na internetskoj stranici svoju nevinost kako bi mogla platiti školovanje. Dobila je više od 1.200 ponuda i odabrala najvišu.
- Prihvatila sam ponudu od 234.000 kuna koja je mnogo viša od onoga čemu sam se nadala - rekla je djevojka i zahvalila se svima koji su pogledali njen oglas i dali ponudu. Djevojka pod imenom 'unigirl' predstavila se kao privlačna, zgodna, zdrava i bez ikakvih seksualnih iskustava. Novi Zeland ima jedan od najliberalnijih zakona na svijetu, te žene imaju pravo tražiti naknadu za seks. Vlasnik portala na kojem je oglas objavljen, Ross MacKenzie rekao je da je sve bilo legalno i nije imao razloga maknuti oglas. Udruga Roditelji razočarana je što je djevojka morala prodati sebe da bi se obrazovala, dok joj je Catherine Healy, šefica Sindikata prostitutki, ponudila par 'praktičnih savjeta'.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • nick26 04.02.2010.

    dobro unovcena nevinost dobar potez

  • marcelina 03.02.2010.

    bože djevojke pa di vam je nestao taj moral,dostojanstvo,zar se ne bojite boga???kako ste u stanju nisko past,sve materijalizam,laž,blud,nemoral......bože prosvijetli ih jel nećemo tako daleko dogurat.nije mogla nać normalnog momka koji je zaslužuje???

  • Cooleech 03.02.2010.

    Dakle, zaključak je, prokurvala se za 234 000 kuna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare