To je to što me zanima!

Djevojka pala na prvom pitanju jer nije znala podijeliti 99 sa 6

Mlada je natjecateljica pokušavala pobijediti tremu smijehom, međutim mozak joj je posve blokirao. Drhtavih ruku i drhtavog glasa napustila je studio nakon tri minute
Vidi originalni članak

Nikki Junda, natjecateljica iz New Orleansa koja je u nedjelju nastupila u američkoj verziji kviza 'Tko želi biti milijunaš', trebala je odgovoriti na jednostavno matematičko pitanje kako bi uspješno prošla prvu prepreku.  

Pitanje je glasilo 'koliko je minimalno paketa sa šest boca piva potrebno kupiti da bi se na zid stavilo 99 boca", međutim trema ju je potpuno shrvala i nastup je završila nakon samo tri minute.

Junda je nakon minutu razmišljanja došla do zaključka da je odgovor 19, što, naravno, nije bilo točno.

Sirotu natjecateljicu, koju je trema toliko obuzela da su joj se naočigled tresle ruke, nisu opustile ni šale voditeljice Meredith Vieire, te je kući otišla s utješnih tisuću dolara (5800 kuna).

Idi na 24sata

Komentari 144

  • skadarka tanja 10.10.2012.

    kako smo se zapalili oko tablice mnozenja ,,, tolko komentara za sto ? i u stvari koliko nas je znalo odma iz topa reci rezultat ;;;;??

  • SekaAllTimeLow 10.10.2012.

    trema, a i djeljenje napamet... pa nije mi tolko smiješno... gori je bio onaj naš koji je izjavio na prvom pitanju da na tehničkom gledaju pepeljare ili tako nešto..?

  • MicaLuca 10.10.2012.

    ni ja ne bih mogla bolje :D xD

Komentiraj...
Vidi sve komentare