To je to što me zanima!

Dok Tom mirno spava, maleni Jerry mu se penje po glavi

Još moramo provjeriti dom kako bismo bili sigurni da će životinje biti najbolje zbrinute, rekla je volonterka Martina. Pas i mače trebali bi sljedeći tjedan doći u Zagreb
Vidi originalni članak

Pas mješanac i mačić koje su volonteri u utorak pronašli na deponiju u Bosanskom Brodu idući tjedan dolaze u Zagreb, odakle će ih dalje udomiti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Još moramo provjeriti dom kako bismo bili sigurni da će životinje biti najbolje zbrinute. Jako smo sretni jer oboje odlično napreduju. Mačić i dalje prima terapiju zbog očiju, no svakim danom je sve bolje - rekla je volonterka Martina Szalay Zeidler.

NERAZDVOJNI PAR 'Uzmite nas skupa': Lesi i Tom sada su zajedno u skloništu

Pas i mače, koje su volonteri prozvali Tom i Jerry, po crtanim junacima, i dalje su nerazdvojni pa tako zajedno jedu, spavaju, igraju se, šeću...

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Bubamara na cvijetu 18.10.2019.

    Za psa i mačića veterinarski troškovi i troškovi transporta bili su pokriveni prije objavljivanja članka i medijske pozornosti. Kao i smještaj. Unatoč tome su se skupljala sredstva i do sada je prikupljeno samo u RH prema navodima 80 000 kn, prikupljala su se još po navodima Martine Zeidler u više zemlja EU i Kanade. Znači skupljala su se sredstva za nešto što je u startu bilo obećano podmiriti, kao što vidite u članku - "Uz obveznu naznaku za psa i mačića" za nešto za što postoji javna objava na FB koju je vidjelo 200 osoba. Prema zakonu sredstva koja se skupljaju za jednu svrhu koja je gore navedena ne mogu biti upotrebljena za drugu svrhu jer to je kazneno djelo. Vjerujem da je puno Vas dirnula priča kao i mene koja sam se odmah ponudila platiti sve za dvojac, ali s vremenom pojavile su se određene sumnje za dobrobit tih i drugih životinja sa deponija. Trenutno su podnesene prijave protiv Martine Szalay Zeidler kako bi se utvrdilo da li je novac koji je skupljan sa doznakom za psa i mačića koja je ovdje navedena iskorišten za njih. Naročito kada su troškovi bili unaprijed pokriveni sa moje strane što mogu osobno posvjedočiti. Tako da s obzirom da ne mogu doći do novinara ovog članka, uz pokušaje, molim da me se kontaktira, a dobronamjerno čitateljstvo obavještavam da sam spremna pokriti troškove za psa i mačića od danas i svih koji su uz iste nastali od objavljivanja članka do objave kao što sam bila i prije ove objave tako da sredstva za njih više nisu potrebna.

  • alice111 04.10.2019.

    Lijepo da su spašeni, gdje ono iz b. Broda?! pa onda čuvalica, pa hrana, pa plaćeni oglas, pa prijevoz, sve to iz daleke njemačke organizira ista! Lijepo! Naravno da su životinje bolje nego ljudi!

  • BTW75 04.10.2019.

    A neki vele da su to samo životinje i niža vrsta.......Da smo barem svi kao ovaj pesonja i micek...Svijet bi bio ljepše i sretnije mjesto za život.

Komentiraj...
Vidi sve komentare