Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
13 komentara

'Uzmite nas skupa': Lesi i Tom sada su zajedno u skloništu

Dobio je antibiotike, infuziju, vitamine... Doktorica iz Zagreba ih želi udomiti zajedno, rekla nam je u srijedu volonterka Martina Szalay Zeidler

Foto: snimio čitatelj/24sata
13 komentara

Mače i mužjak mješanca koje su volonteri našli na deponiju u Bosanskom Brodu sad su u privatnom skloništu. Bili su kod veterinara, no mačić je dosta loše.

- Dobio je antibiotike, infuziju, vitamine... Doktorica iz Zagreba ih želi udomiti zajedno - kaže volonterka Martina Szalay Zeidler (44).

Mi smo psa nazvali Lesi, a mačića Tom.

Nakon što ih je pronašla, volonterka im je odnijela vode i hrane. Pas je prvo sakrio mačića, a kad je nanjušio hranu, iznio je svojeg malog štićenika na porciju.

- Pas njega nosi posvuda. Kad mu je kolegica stavila hranu, donio je mačića na pseće brikete i dao mu da jede. Kolegica je prvi put tako nešto vidjela. Pretpostavljam da je pas mačiću izgradio neku vrstu improviziranog brloga od smeća - ističe.

Foto: Facebook

Iznenadilo ju je zaštitničko ponašanje psa jer je mužjak. Tako se, priča dalje, puno češće ponašaju kuje. Volonteri koji su ih spasili sad im pokušavaju naći dom ili privremeni smještaj. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message