To je to što me zanima!

Domina klijente desničare muči sve dok ne postanu - ljevičari

Reba Maybury, poznatija i pod 'umjetničkim' imenom Mistress Rebecca, 27-godišnja je profesionalna domina kojoj su najdraži klijenti bijeli desničari koje onda, kako ona kaže, 'preobraćuje' na - socijalizam...
Vidi originalni članak

Svijet BDSM-a kroz nekoliko je proteklih godina postao sve manji tabu, posebice nakon izlaska knjige '50 Shades of Grey', kada je o tom fenomenu počelo pričati sve više ljudi. Unutar tog fenomena postoje brojne zanimljive mutacije, a iza jedne od njih stoji Reba Maybury, profesionalna domina koju muškarci unajmljuju kako bi ih ponižavala - i psihički i fizički. 

Ona, naime, za klijente bira redom bijelce koji su po mogućnosti politički desno orijentirani i kroz svoje ih 'igrice' pokušava, kaže, pretvoriti u - ljevičare. 

Reba Maybury je inače profesorica političkih znanosti u Londonu, te se dominacijom bavi u slobodno vrijeme. 

Kao uvjerena ljevičarka, Reba kaže da su bijeli konzervativci jedini muškarci prema kojima može biti gruba. 

- Ne mogu se prisiliti ni u mislima da budem gruba prema bilo kojoj drugoj vrsti muškarca. Kada se radi o konzervativcu, posao mi je mnogo lakši. Nikad ne bih mogla biti gruba prema nekome tko nije bijel jer bijelci vode ovaj svijet, zar ne, izjavila je Reba za The Guardian

- Oni nad kojima dominiram često kažu kako im je jedini cilj da im domina bude sretna. A postoji li bolji način da me usreće nego da se iz konzervativaca pretvore u socijaliste, kaže Reba. 

Njena misija političke domine, kaže, proizlazi iz interesa prema moćnim ženama i sramu koji okružuje neke fetiše. 

Isto tako, cilj joj je uspostaviti balans između spolova te razotkriti licemjerje muškaraca koji imaju seksualne sklonosti koje su u potpunoj suprotnosti s njihovim javnim političkim uvjerenjima. 

Umjesto da, kao većina domina, koristi bičeve, ona svoje klijente muči isključivo riječima i 'umnim igricama'. Prije nego što započne seansu ili pak druženje u javnosti, Reba svojim klijentima da upitnik koji moraju ispuniti i otkriti sve od najdražeg filma do omiljenog političkog vođe. 

Kada dobije sve te informacije, mučenje može započeti. 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Darac Komarac 07.12.2018.

    Najgora vrsta mučenja je kad ju moraš gledat 5 minuta bez prestanka...

  • black_cat 02.12.2018.

    onda mora da je dobar preobražaj kada mijenjaju stranu-___-D

  • 02.12.2018.

    Hahahahahahahaha skuži joj posla . Kako im se nadležno Ministarstvo zove ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare