To je to što me zanima!

Došao po ruku, uzeo im krov: Prosidba završila evakuacijom

Budući da je draga unatoč kaosu koji je voljeni dečko nehotice izazvao ipak rekla 'da', policija je dopustila paru da otputuje na romantični vikend u Pariz. Pogledajte
Vidi originalni članak

Za sada još uvijek nepoznati Nizozemac iz IJsselsteina, gradića smještenog nedaleko od Utrechta, prisilio je u subotu ujutro nekolicinu stanara na evakuaciju jer se njegova vizija romantične prosidbe izjalovila.

Naime, nesretnik je unajmio kran pomoću kojeg je htio u rani sat zapjevati voljenoj pod prozorom i potom izvaditi prsten, međutim kamion je izgubio 'gume pod nogama' pa je kran pao susjedima na krov.

Kran je na istom krovu završio i drugi put uslijed pokušaja vatrogasaca da ga pomoću većeg izvuku, pa su jadni ljudi iz šest stanova morali prisilno potražiti drugi smještaj.

Prilikom nezgode, srećom, nitko nije ozlijeđen, a policija je budućeg ženika ipak pustila da s dragom provede vikend u Parizu. Unatoč svemu, rekla je da,

Idi na 24sata

Komentari 27

  • DanijelRiđić 14.12.2014.

    i ti kranisti svasta dizu u zrak....

  • 14.12.2014.

    A ti dizaličara, pa kako ovi dižu teret kad prazne dizalice ruše.. mladencima sva sreća, a mladoženja je uspio svi su ostali zaprepašteni..

  • CUKRENA. 14.12.2014.

    Od romantike nije ostalo ni r...nažalost,..to se desi kad osobne stvari žele dijeliti s javnosti..

Komentiraj...
Vidi sve komentare