To je to što me zanima!

Dronom snimala aligatora, on iskočio iz vode i zgrabio ga - eksplodirao mu je u ustima

Dev je napisala da su se pokušali približiti aligatoru koji je imao otvorena usta te su mislili da će dron uspjeti odletjeti. Aligator je počeo nestajati u gustom dimu koji se širio od 'eksplozije' drona u njemu
Vidi originalni članak

Dok je isprobavala svoj novi dron, Dev H. Langer se približila preblizu gladnom aligatoru u Floridskom nacionalnom parku Everglades, a on je zatim iskočio iz vode i zgrabio ga. Dev je sve snimila i podijelila na Tik Toku @devhlanger, piše Lad Bible.

@devhlanger

Here is the alligator eating the drone combined. George is doing fine and still looked hungry after . ##FYP ##alligator ##dji ##drone ##savage ##floridaman

♬ original sound - Devhlanger

Aligator je počeo nestajati u gustom dimu koji se širio od 'eksplozije' drona u njemu. 

Dev je napisala da su se pokušali približiti aligatoru koji je imao otvorena usta te su mislili da će dron uspjeti odletjeti.

Snimka je prikupila tisuće pregleda, a mnogi su izrazili zabrinutost za aligatorovo stanje nakon što je progutao dron.

UŽAS U MEKSIKU Napao ju krokodil, od sigurne smrti ju spasila sestra blizanka

- Umrijet će 100 posto ako je pojeo bateriju, to je litij i reagira s vodom. Izgorit će iznutra - napisao je jedan korisnik, a drugi se složio s njim te napisao da nije smiješno što se iz aligatora 'dimi'.

Neki korisnik je ljutito pokušao saznati zašto su koristili dron tako blizu vode i aligatora te da su dronovi ilegalni u nacionalnim parkovima. Prijetili su joj da će snimku pokazati čuvarima parka.

Prema službenoj stranici nacionalnog parka stoji da su dronovi i drugi bespilotne letjelice zabranjene u bilo kojem dijelu parka, a uključuje i razne vrste modela zrakoplova, quadcoptera i slično.

Dev je potvrdila da je aligator bio dobro te da je izgledao još uvijek gladno nakon. No pravo stanje aligatora nije poznato.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • S vetrom uz lice 03.09.2021.

    Gadan način da dron ode....

  • moj.zli.brat.blizanac 03.09.2021.

    Od istine se ne može pobjeći...

  • moj.zli.brat.blizanac 03.09.2021.

    Jel vam drago objavljivat ovakve članke u kojima se ismijava mučenje životinja???

Komentiraj...
Vidi sve komentare