To je to što me zanima!

Dupli jackpot: Lezbijskom paru istovremeno stižu dvije bebe

Lindsay i Toby dvije su godine pokušavale dobiti dijete, s tim da je početni plan bio da Toby zatrudni. Nakon mnogo muke i borbe, zatrudnjele su obje, a termini poroda udaljeni su samo tri tjedna...
Vidi originalni članak

Vjenčani lezbijski par zatrudnio je skoro pa istovremeno i to nakon dvije godine pokušavanja da dobe dijete. Lindsay Lanciault (34) i Toby Fleischman (41), par iz Los Angelesa, očekuje dva dečkića. Vjenčale su se prije tri godine, a u početku je bilo zamišljeno da Toby rodi dijete, piše Daily Mail.

"Dečko je", piše na jednom, a "Također je dečko" na drugom znaku.

- Živimo u prekrasnoj Kaliforniji i zbilja smo sretne. Naša djeca se neće osjećati drugačije jer imaju dvije mame, složio se prekrasan lezbijski par.

Idi na 24sata

Komentari 76

  • busdoznalud 22.03.2017.

    trudili smo se da toby zatrudni, ali eto, dogodilo se...?!?!?!?!?! eto, sasvim slučajno su njih dvije napravile po jedno dijete svakoj. znači li to da je trudnica mama, a ona druga tata djeteta? ovo stavlja novo ruho na dobru staru zagonetku o tri čovjeka koji idu ulicom, a među njima su dva oca i dva sina. ovdje, idu dvije žene ulicom, a među njima su dva oca i dvije majke!

  • anuschka 22.03.2017.

    Bit će super kad se za 20-30 g zaljube i ožene za svoje (polu)sestre koje su nastale isto iz epruvete, nepoznatog oca...

  • roni77 22.03.2017.

    ovo je toliko gadljiv clana da necu moc rucat danas

Komentiraj...
Vidi sve komentare