To je to što me zanima!

Dva dobitnika: Uz dva kupona osvoji šest kućanskih aparata

Objavit ćemo četiri nagradna kupona, ali dovoljno je poslati dva kako biste konkurirali za jednu od dvije glavne nagrade. Nagradna igra traje od 2. do 5. ožujka. Izlačenje će biti u srijedu 15. ožujka, nakon 10 sati
Vidi originalni članak

Od 2. do 5. ožujka svakog dana ćemo u tiskanom izdanju 24sata objavljivati po jedan nagradni kupon.

Nagrada se može osvojiti već sa samo dva, bilo koja, kupona od ukupno četiri koji će biti objavljeni. Izvući ćemo dva dobitnika glavne nagrade - paketa kućanskih aparata. Svaki paket sadrži Samsung televizor, Samsung kombinirani hladnjak, usisavač, aparat za obradu hrane, glačalo s generatorom pare te sokovnik.

U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi čitatelji 24sata koji izrežu i ispune nagradne kupone traženim podacima te ih pošalju na adresu P.P. 552, 10 001 Zagreb s naznakom Nagradna igra 24sata “Osvoji paket kućanskih aparata 2”.

U bubanj za izvlačenje ulaze sve kuverte s kuponima koje stignu na navedenu adresu do srijede, 15. ožujka 2017., do 9 sati. Nagrada će se javno izvlačiti u prostorijama redakcije 24sata, Oreškovićeva 3d, Zagreb, uz nadzor tročlane komisije i to u srijedu, 15. ožujka 2017. godine, nakon 10 sati.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • MatejBacanovic 02.03.2017.

    Tko je dobitnik od prošle nagradne igre? Koliko znam izvlačenje je bilo danas do 9 sati!

Komentiraj...
Vidi sve komentare