To je to što me zanima!

Dva psa satima tijelima grijali dječaka (6) izgubljenog u šumi

Siroti Ryle je satima ležao u jarku i čekao da ga netko nađe, a iz lutanja šumom se izvukao samo uz ogrebotine zahvaljujući svojim anđelima čuvarima Baxteru i Belli
Vidi originalni članak

Baxter i Bella, bokser i mješanka labradora obitelji Smith iz Senece, Missouri, zaslužni su što se šestogodišnji Ryle nije smrznuo jer su ga tijelima štitili od temperature koja je iz sata u sat sve više padala ispod ništice.

Dječak se u petak poslijepodne izgubio u šumi nadomak obiteljskog imanja, te ga je njegov otac Ryan stao tražiti nakon što je primijetio da nije u dvorištu.

Nakon uzaludne šetnje i dozivanja u šumi koju je sve više prekrivao mrak, shvatio je da mu neće samom uspjeti pronaći sina, pa je oko 18 sati zamolio vatrogasce i policiju za pomoć.

Momci u uniformama su se brzo pojavili i dali na posao, no unatoč tome što su imali pomoć helikoptera, Rylea su pronašli tek četiri sata kasnije kako leži u jarku prekriven tijelima svojih anđela čuvara.

- Ti ga psi ne bi napustili ni za što na svijetu - izjavio je za otac presretan što se sin iz avanture izvukao uz tek poneku ogrebotinu i što ima tako krasna dva četveronožna prijatelja.

Idi na 24sata

Komentari 100

  • icakc 29.01.2013.

    pa prekrasno:) prava ljubav = ljubav izmedu covjeka i njegovog psa. volim svog Benija najvise na svijetu :)))))

  • šiš 14.01.2013.

    Ne kaže se bezveze - vjeran ko pas. Pas je najvjerniji čovjekov prijatelj a mnogi se iživljavaju na njima. Koliko ih samo ugine od tuge za vlasnikom a rijetko koja žena za mužem ili muž za ženom da umre od tuge.

  • povjetarac15 12.01.2013.

    Predivno, ovaj članak mi je izmamio suze. <3 <3 <3

Komentiraj...
Vidi sve komentare