To je to što me zanima!

Dvije supruge ga prebile nakon što su saznale da želi i treću...

Bigamist je uhićen na kraju tučnjave. Poligamija je u Indiji za sve hinduiste zabranjena još 1956. godine, no muslimani legalno još uvijek mogu imati više žena.
Vidi originalni članak

Jednog Indijca prebile su njegove dvije supruge nakon što su saznale da želi oženiti i treću. 

S. Aravind, muškarac kojeg zovu Dinesh, prvi put se oženio 2016. godine, ali odlučio je potajno to napraviti i početkom ove godine. Lokalni mediji javljaju da je Dinesh fizički zlostavljao obje supruge zbog čega su se obje preselile natrag roditeljima.

Nakon što su čule da planira oženiti i treću ženu, odlučile su reagirati.

Snimka iz južnoindijske državice Tamil Nadu pokazuje kako jedna od Dineshovih žena 'leti' prema njemu i tuče ga tupim predmetom. Trenutak kasnije u tučnjavu ulazi i njegova druga žena. Ne prođe puno vremena i muškarci pored njih također počnu naguravati 26-godišnjaka.

Press Trust of India javlja kako je bigamist uhićen na kraju tučnjave. Poligamija je u Indiji za sve hinduiste zabranjena još 1956. godine, no muslimani legalno još uvijek mogu imati više žena. 

26-godišnjak zbog poligamije može završiti u zatvoru.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 15

  • 1qayxsw2 22.09.2019.

    gay je OK, pedofilija pomalo postaje ok i ima stranka u nizozemskoj koja se zalaže za njihova prava i svakakve druge ludosti najblaže rečeno se isfuravaju kao OK kao brak sa psom itd ali kad čovjek želi imati više žena - e, za to se treba u zatvor... gdje je sad njegova sloboda... gdje je sloboda žena kojima bi to pasalo i koje su dobrovoljno u takvim zajednicama - jedna kuha, druga sprema, treća rađa, četvrta uzgaja eko povrće u vrtu i svi sretni ali to je protuzakonito... i nitko ne vidi apsurdnost ovog sustava u kojem živimo

  • vanstruje 15.09.2019.

    "Državica" Tamil Nadu ima više od 72 milijuna stanovnika (2011g), a i više nego dvostruko veća površinom od HR

  • 14.09.2019.

    on voli varati malo su mu i dvije žene haha

Komentiraj...
Vidi sve komentare