To je to što me zanima!

Elemental 'Vertigo – Konačni Obračun' u klubu SAX!

Elemental napokon svira u Zagrebu! Nakon skoro tri godine promoviranja albuma i uspješnih koncerata po cijeloj regiji, Elemental se oprašta od svog albuma "Vertigo"
Vidi originalni članak

Album "Vertigo" Elementalu je, između ostalog, osigurao nagradu Porin u kategoriji Najboljeg albuma klupske glazbe, pa se bend od albuma odlučio oprostiti koncertom u zagrebačkom klubu SAX!, 7. veljače. Tijekom večeri Elemental će odsvirati sve pjesme s albuma "Vertigo" i to točno onim redoslijedom kojim su uvrštene na album. Nakon ovog autentičnog albumskog iskustva, za svoje će obožavatelje odsvirati i neke od svojih najvećih dosadašnjih hitova.

Na svirku u SAX!-u Elemental se odlučio kako bi se u intimnoj atmosferi, s najvećim fanovima, oprostili od starog albuma - za proljeće spremaju izlazak svog novog, šestog studijskog albuma, koji su u eteru najavili pjesmom "Neustrašivi". Kako publici jedva čekaju prezentirati nove pjesme, na koncertu u SAX!-u premijerno i ekskluzivno izvest će i nekoliko pjesama s nadolazećeg albuma.

Nagradni natječaj za čitatelje 24sata.hr

Dok čekamo proljeće i novi album grupe Elemental, oprostimo se od staroga na koncertu u SAX!-u, 7. veljače. Za naše smo čitatelje osigurali 5 x 2 ulaznice, a sve što morate napraviti je ispuniti obrazac u nastavku i odgovoriti na pitanje 'Zašto baš ja zaslužujem ići na koncert?' Nagrađujemo najoriginalnije odgovore, a uključiti se možete sve do sutra, 22. siječnja u 11h, nakon čega ćemo imena sretnih dobitnika objaviti u podrubrici Nagradne igre

Nagradni obrazac se nalazi OVDJE. Sretno!

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Hasenfefer 22.01.2013.

    ovak. Danas samo DIOKI. ajmo danas tih 3 poljupca i dva zagrljaja. Mijenjam pješaka, za kraljicu. ŠAH. lp

Komentiraj...
Vidi sve komentare