To je to što me zanima!

Festival penisa okupio gomilu ljudi: 'Ovo je nevjerojatno! Jako je čudno, ali se svi zabavljaju!'

Osim što je vizualno jedinstven, festival se bavi podizanjem svijesti o sigurnim spolnim odnosima, a prikupljaju i sredstva za financiranje istraživanja HIV-a
Vidi originalni članak

Japanski grad Kawasaki početkom travnja postane pravi hit za Japance, ali i za brojne druge partijanere iz cijelog svijeta. Naime, svake prve nedjelje održava se Kanamaru Matsuri, odnosno Festival čeličnog falusa. Ova svečanost počela je 1969. godine, navodi Buzz Feed. 

Na festivalu koji je fokusiran na spolne organe i plodnost, sudionici nose ogromne kipove penisa sa svetištima na rukama, uživaju u lizalicama u obliku penisa, kupuju svijeće u obliku penisa i - odjevaju se u penise. 

- Ovo je nevjerojatno! Zabavno je, jedinstveno i drugačije iskustvo. Čudno je doći iz Australije i vidjeti ovakvo nešto, ali izgleda da se svi dobro zabavljaju - rekao je turist iz Australije za Euronews. 

Prije pandemije se na festivalu okupljalo oko 50.000 ljudi, no taj se broj u zadnjih par godina smanjio. 

Osim što je vizualno jedinstven, festival se bavi podizanjem svijesti o sigurnim spolnim odnosima, a prikupljaju i sredstva za financiranje istraživanja HIV-a. 

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 12

  • mučki_provokator 12.04.2023.

    Znaju Japanci da bez hurca svijeta bilo nebi! A mi imamo klečavce.

  • Heroj Oluje 12.04.2023.

    Logično je da su Japanci opsjednuti penisom kada je u muškaraca najveći 10 cm , no ne postoji japanski pornić gdje žensko dok je Japanac gusla ne grakće ko da je čereči Lički medvjed !!

  • Orginalni_hrvat_283 12.04.2023.

    svi vole sladoled 😂😜

Komentiraj...
Vidi sve komentare