To je to što me zanima!

Gatara im prorekla dobitak na lotu od 40 milijuna kuna

Britanski par koji vodi malu zalogajnicu osvojio je 40 milijuna kuna na lutriji nekoliko dana nakon što im je stara romska gatara prorekla veliki dobitak
Vidi originalni članak

Gary i Ann Henry ispričali su kako im je misteriozna žena gatala nakon što su je prije nekoliko dana počastili sendvičem.
- Vrijeme je bilo očajno. Starica, mokra od glave do pete, ušla je u lokal. Ponudila sam joj šalicu čaja i sendvič - rekla je Ann.
Zapričale su se. Starica je rekla da je prava Romkinja koja može vidjeti budućnost. Ann joj je povjerovala.
- Zatim mi je rekla da ćemo dobiti na lutriji. Da vidi broj četiri, ali ne zna koliko nula ima iza njega - dodaje sretnica.
Dobitne brojeve 5, 15, 20, 22, 24 i 47 složio je sam par. Osvojili su više od 40 milijuna kuna. Vodeći malu zalogajnicu Gary's u industrijskom naselju u Bishop Aucklandu svaki od njih provede 60 sati na tjedan na poslu. Do sada su živjeli u dvosobnom stanu, a sada se vesele što će izgraditi kuću iz snova.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • friglob 25.09.2008.

    reverse psychology... prorices hrpi ljudi, proreknes dobitak tako da kad netko od te hrpe ljudi dobije, on ce vjerovati da je tvoje prorocanstvo djelomicno zasluzno za nagradu koju je osvojio pa ce te samim time nagraditi...

  • Virus 25.09.2008.

    hoćeš da ti gatam iz dlana,,,

  • handcream 24.09.2008.

    da, BRITANSKOM paru je gatara prorekla 4 i ne zna koliko nula, a oni su dobili 4 milijuna KUNA. pa tko vam pise i prevodi ove tekstove??

Komentiraj...
Vidi sve komentare