To je to što me zanima!

Gdje joj je kraj? Kolinda je ušla u Paninijev album sa sličicama

Na sličici Luke Modrića kao dobitnika Zlatne lopte na SP-u u Rusiji u pozadini se jasno vidi nasmiješena hrvatska predsjednica nagnute glave. Iako joj je lice zamućeno, nedvosmisleno se razaznaje o kome je riječ
Vidi originalni članak

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović ne prestaje iznenađivati javnost. Nakon slavlja u svlačionici s hrvatskim nogometašima u Rusiji, isto je nastavila i u svlačionici s hrvatskim tenisačima nakon finala Davis Cupa, a sada se pojavila i u Paninijevom albumu FIFA 365!

Naime, na sličici Luke Modrića kao dobitnika Zlatne lopte na Svjetskom prvenstvu u Rusiji u pozadini se jasno vidi nasmiješena hrvatska predsjednica nagnute glave. Iako joj je lice zamućeno, nedvosmisleno se razaznaje o kome je riječ.

MODNO OSVIJEŠTENA Kolinda u 'vatrenom' izdanju: Naglasila struk uskom haljinom

Sličica se brzinom munje počela širiti društvenim mrežama, a ista se može i kupiti preko eBaya i to za jedan euro. 

TOMISLAV KLAUŠKI Tenisači, dernek, Thompson: Kolinda spašavala pad rejtinga

Iako je jasno da predsjednica vjerojatno nije mogla utjecati na izbor fotografije koje će Panini uvrstiti u svoj album, ipak je nevjerojatno kako se uspije svugdje pojaviti.

Mnogi su se već počeli šaliti na njezin račun, a neki su je već i 'stavili' na Mars....

 

Idi na 24sata

Komentari 131

  • 02.12.2018.

    Mesicu i Josipovicu je bilo ispod casti obuci hrvatski dres,bez petokrake,pa nisu oni „Ustase“ da nose hrvatski dres.

  • zizi25 30.11.2018.

    Ahahahahha

  • PRCO 30.11.2018.

    Kolinda je moja predsjednica i to će biti dok će biti a što vas svrbi predsjednica jel vas dira? Da je malo zlobnija zabranila bi vam pisanje, kako vas nije sram ajd opalite malo po prvoj američkoj dami pa ćete vidjeti koliko dugo ćete postojati!

Komentiraj...
Vidi sve komentare